ESKİLDE ÜZÜCÜ OLAY

ESKİLDE ÜZÜCÜ OLAY

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Eskil'de römorkun altında kalan genç ağır yaralandı, Kaza Dün Eskil'in Gözlük Yaylası'nda meydana geldi.

Yakınlarının ifadesine göre; Dün sabah, pancar tarlasında sulama yapmak için İzzet Altan (22) ağabeyi Muhammet Altan (26) ile birlikte römorka yağmurlama borusu doldurarak yayladan tarlaya hareket ettiler.

Traktörü kullanan ağabey Muhammet, kardeşi İzzet'e yanına traktöre binmesi için ısrar etse de kardeşinin römorkun ön tarafına oturdu. İzzet Altan, yaylanın Eğrikuyu-Tekmezar yol ayrımında römorktan düşerek üzerinden römorkun geçmesiyle ağır yaralandı.

Altan, olay yerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Karaciğer ve akciğeriyle birlikte beyninden darbeler alan Altan, akşam saat 20.30'da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: ESKİLDE ÜZÜCÜ

SULTANHANI’NA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İKİ ÖNEMLİ YATIRIM

ASÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde kalite ve akreditasyon süreci ele alındı

ASÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev değişimi

ASÜ Veteriner Fakültesi 8. dönem mezunlarını uğurladı

AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI ETKİN MÜCADELE

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI ŞEHİR MERKEZİNDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALTTI

Aksaray Üniversitesinden Avrupa çapında çevre başarısı

GAZETEMİZDE YENİ MUHABİR

III. TÜRK-İSLAMİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ KONGRESİ AKSARAY'DA YAPILACAK !

ÖĞRENCİLER MERCEDESDE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR!!!

ANADOLU TEKNİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AKSARAYA FAYDALI OLMAK İSTİYORLAR.!!!

AKSARAYDA ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN HOCADAN KURS !

AKSARAY”DA DÜRÜST VE YETENEKLİ BİLGİSAYARCI.!

AKSARAYDA ALP SOLAR GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİ SİSTEMLERİ ŞİRKETİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

YAZARLAR