AKSARAY JANDARMASINDAN EMNİYET KEMERLERİNİ TAKAN SÜRÜCÜLER VE YOLCULARA TEBRİK

AKSARAY JANDARMASINDAN EMNİYET KEMERLERİNİ TAKAN SÜRÜCÜLER VE YOLCULARA TEBRİK

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Emniyet kemerlerini takan sürücüler ve yolcular tebrik edildi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması maksadıyla 25 Mart 2021 tarihinde emniyet kemeri denetimi icra edildi.Denetimler esnasında sürücülerin ve araç içerisindeki yolcuların emniyet kemeri kontrol edilerek emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirme yapılmış ve broşür dağıtılmıştır. Emniyet kemerlerini takan sürücüler ve yolcular tebrik edildi.

Ayrıca sürücülere kaygan zeminli yollarda güvenli sürüş için kış lastiği takmalarının, bunun yanı sıra araçlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmalarının önemi ile gidecekleri güzergahlardaki hava yol durumunu öğrenerek tedbirli olmaları konularında bilgilendirme yapılmıştır.

 Yapılan açıklamada,"Güvenli bir trafik ortamının sağlanması ve emniyet kemeri kullanımının arttırılması için trafik denetimi faaliyetlerimize devam edilecektir."ifadelerine yer verildi.



SULTANHANI’NA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İKİ ÖNEMLİ YATIRIM

ASÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde kalite ve akreditasyon süreci ele alındı

ASÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev değişimi

ASÜ Veteriner Fakültesi 8. dönem mezunlarını uğurladı

AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI ETKİN MÜCADELE

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI ŞEHİR MERKEZİNDEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALTTI

Aksaray Üniversitesinden Avrupa çapında çevre başarısı

GAZETEMİZDE YENİ MUHABİR

III. TÜRK-İSLAMİ SİYASİ DÜŞÜNCESİ KONGRESİ AKSARAY'DA YAPILACAK !

ÖĞRENCİLER MERCEDESDE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR!!!

ANADOLU TEKNİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AKSARAYA FAYDALI OLMAK İSTİYORLAR.!!!

AKSARAYDA ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN HOCADAN KURS !

AKSARAY”DA DÜRÜST VE YETENEKLİ BİLGİSAYARCI.!

AKSARAYDA ALP SOLAR GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİ SİSTEMLERİ ŞİRKETİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

YAZARLAR