Recep TURAN


Vekil eksikliği mi var?

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Bizim Aksaray oldukça garip bir şehir!

Bu kentin suyundan mıdır? Havasından mıdır? Nedir, insanlar kendi işlerini yapmak yerine üzerlerine vazife olmayan işlerle oyalanmayı marifet sayıyorlar.

Belki de biz yanlış düşünüyoruz!

Marifet saymıyorlar da; kendilerince boşluk olarak gördükleri alanlara el atarak yarına dönük yatırımlar yapmaya çalışıyorlar.

Örneğin; bizim Aksaray Merkez Belediye Başkanımız Evren Dinçer gibi.

Pandemi sürecindeki Drone (Uzaktan kumandalı hava aracı) ile maske dağıtımı şovu etkisini yitirmeye başlayınca bu kez sevgili başkanımız dağ bayıra açılmaya başladı.

Tarım hasadından çilek hasadına, merkez dışındaki tarla ve arazilerin kontrolüne, yani yapması gereken asli işler dışında sanırım akla gelebilecek her işe el atmaya başladı.

Kendi sosyal hesaplarından ve neredeyse son 1 aydır Kanki oldukları Ziraat Odası Başkanının paylaştığı resimlerden gördüğümüz bu…

Resimlerde gördüklerimizi yorumlamaya kalkıştığımızda da ortaya bir sürü senaryo çıkıyor:

İlk aklımıza gelen; çok yakında bir seçim var da sayın başkanımız köy kasaba gezerek milletvekilliği için yatırım mı yapıyor?

Eğer öyle yapıyorsa; Aksaray’da Ak Parti Milletvekillerinin eksiklikleri var da sayın başkanımız bu eksiklikleri doldurmaya mı çalışıyor.

Ya da Ziraat Odası Başkanımız Milletvekilliği için hazırlanıyor da, sayın Başkanımız kendisine şimdiden açık destek mi veriyor?

Tabii bunlar akla gelen deli deli sorular.

Ama paylaşılan resimlerden de ortaya bu çıkıyor.

Bunu bir ben düşünsem kendime; “Ne kadar hain ve art niyetliyim” diyeceğim ama birçok insanın bu soruyu sorduğunu gördüm ve duydum.

Yaklaşık 2 yıl olmasına karşın henüz Aksaray’da dişe dokunur bir proje üretmeyen, kaldırımları söküp yeniden yaptırarak (aciliyeti neyse?) milleti perişan eden, Aksaray Halkının gönlünü almaya çalışmak yerine ulusal kanalları ve ulusal medyayı mesken tutarak genel merkezin gözünü boyamaya çalışan sayın başkan sanırım merkezden daha şimdiden umudunu kesince köy ve kasabalara yönelmiş görünüyor.

Ve bu tavrı ile sadece kendisi oy kaybetmiyor!

Mensubu olduğu partinin de merkezde hızlı bir şekilde kendisinden kaynaklanan oy kaybına neden oluyor.

Bunu da galibe bir tek kendisi farketmiyor.

 

YAZARLAR