Mahmut Çiçekdağı


ŞEHİTLER İÇİN ANLAMLI DESTEK

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


    Şair yazar Harun Yıldırım’ın öncülüğünde yüreğinde kaleminde vatan gönüldaşlarım diye başlatılan projeye ’ye ülkemizin her köşesinden ayrıca dünyanın değişik yerlerinde olan şairler yazarlar katıldı amacının şehitlerimize vefa borcu ödemek isimlerini daima yaşatmak olan proje büyük ilgi görürken her gün bir destek geliyor bu ilgi üzerine 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı öyküler tamamlanmayan gönlü güzel insanlar bekleniliyor ve öyle ses getirilecek ki katımı ile gönüller dağlanacak.

    Değerli kalemlerinizin bu sefer vatan için canını feda eden şehitlerimize yazmasını istiyoruz. Isminden de anlaşıldığı gibi varsa yakınınız da komşunuzda köyünüzde mahallenizde il ve ilçeniz de bu projeye katılmanızı istiyoruz size şehidilerimizin ismini yaşatmayı sunuyoruz Katılmak için şair yazar dostlarımızı, bekliyoruz . tanıtım için medya dan radyolardan Televizyon ve gazeteci dostlarımız dan bu projenin tanıtımı için destek bekliyoruz .

      Harun yıldırım BİR ŞEHİT, BİR ŞAİR, BİR ÖYKÜ, BİR ŞİİR” Sosyal Sorumluluk Projesi-Projenin Adı: BİR ŞEHİT, BİR ŞAİR, BİR ÖYKÜ , BİR ŞİİR Sosyal Sorumluluk Projesi Proje Sahibi: HARUN YILDIRIM -Projenin ETKİNLİK Süresi : ‪2020. 2021‬ Yılı -Projenin Uygulama Tarihi ve Yeri: -Projeyi Uygulayan Kuruluş Yada Kişiler= Harun YILDIRIM / Ayşegül YILDIRIM -Projenin Amacı= Bizler al bayrağın gölgesinde huzur ile yaşayalım diyerek Vatanımızı korumayı Şiar edinmiş gözünü bile kırpmadan düğüne gider gibi göreve giden, ve o yada bu şekilde görevleri başında Şehit edilmiş olan Şehitlerimizi Şahadete giden bu kutlu yoldaki kısa yaşam öyküleri ve Duyarlı Şairlerimizin kaleminden mısralara dökülen şiirler ile Tüm dünyaya tanıtmak, Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak, unutmamak unutturmamak, Şehit yakınlarının acısını paylaşmak, Türk Halkının Milli duygularını canlı tutmak, Özellikle genç neslimize Vatan, Bayrak ,Miller sevgisini aşılayarak Her ne yaparsak yapalım aziz Vatanımız uğrunda canlarını feda eden haklarını asla ödeyemeyecek olduğumuz Şehitlerimize Bir nebzede olsa vefa burcumuzu ödeyebilmek , Proje sonunda elde edecek olduğumuz antoloji kitabımızın tüm gelirini Şehit ailelerimize bağışlayarak Şehitlerimizin ardında bırakmış oldukları emanetlerine sahip çıkarak bir nebzede olsa katkıda bulunmak. tanıtım günün de Şehit ailelerimizi ve Şairlerimizi bir araya getirerek tanışma ve kaynaşmayı sağlayarak birlik ve beraberlik duygularımızı kuvvetlendirmektir.

POREJE KOORDİNASYONU PROJE SAHİBİ: Harun YILDIRIM / PROJE YÖNETİM KURULU: PROJE TASARIM SUNUM : Harun YILDIRIM / Ayşegül YILDIRIM / Safiye SAMYELİ / Faruk ANBARCIOĞLU / Zeki Arslan/ Kenan AĞIRMAN PROJE MEDYA TANITIM: Ebru ELMASKESER / Fahrettin ÇELİK / Mansur EKMEKÇİ / Talip KAZGI / Mahmut ÇİÇEKDAĞI / Alim Alimi SEÇKİ KURULU: İSTENİLEN EVRAKLAR. : Şehidin ve Şairin Biyografisi, Şehidin ve Şairin birer adet resimleri, Şehidimiz hakkında iki sayfayı geçmeyen Kısa bir öykü ve bir şiir. Her şair Yazar üç farklı Şehit ile katılma hakkına sahiptir. Kitabın her türlü gideri Proje sahibi Harun Yıldırım tarafından karşılanacak katılımcılardan her hangi bir ücret talep edilmeyeceği gibi katılımcı hiçbir şair Yazara da telif hakkı ödenmeyecektir. Şair Yazarların yazmış olduğu öykü yada şiirden doğabilecek her türlü olumsuzluktan ve yasal işlemlerden Şair yazarlar Sorumludur. PROJEYE KİMLER DAHİL OLABİLİR. Tüm Şair, Yazar ve duyarlı yürekler katılabilir.

ÖYKÜ VE ŞİİR GÖNDERİM ADRESİ albayraklilar@Gmail.com 

 

YAZARLAR