Abdulkadir AY


LAFTA DEĞİL ÖZDE VALİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber



Hiç birşey şaşırtmıyor beni,

bir el cımbızla haberi alıyor kendi gibi kirli bir geçmişi olan Sözcü'ye manşet kazandırıyor. O Elin sahibi belli ki sokulamamış valinin yanına sokulabilseydi makam kapısında heyecanla projeler üreten daire müdürlüklerinin sıraya girdiğini görecekti, ön yargısından dolayı valinin verdiği sinerjiyle herkesin memlekete birşeyler katabilmek için proje plan ve gelecek kurguladığını görememiştir. yoksa bu ihaneti yapar mıydı.?

 İhanet diyorum çünki Manşetin ardından Tüm Aksaray halkı Ayağa kalktı,

Yediden yetmişe herkez gökte ararken yerde buldukları Valisine sahip çıktı..

Belki bu durumu şöyle bir özetlemek gerek, 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu  Daha çok kısa bir zaman olmasına rağmen köylüleri kooperatifleştirmeden tutunda Eğitim ordusuna Beyaz Önlük giydirerek yeniden Saygın bir kimlik kazandırmasına kadar müthiş değişimlere şahit olduk .

Hele hele Sözcü'nün atladığı konuyu biz çok iyi biliyoruz. Ayırt etmeden  tüm  Parti örgütüyle ayrı zamanlarda , farklı mekanlarda  bir araya gelerek memleket sorunlarını tartıştışarak  eşit mesafede olduğunu sergilemiştir.

Biz ona güveniyoruz,

 biz ondan ümitliyiz,

 öyle çabucak pes edecek bir yapıda değil, sevindirici olan bu 

 hem kadrosuna sahip çıkıyor hem vatandaşına.

 Bir gece yarısı muhtarın evine baskın ederek Öğretmenin arkasındaki benim beni çağırmışsın diyerek dimdik durmuştu.

 Herkes çarpıtma haberin ardından kenara çekilecek  sandığı Vali Hamza Aydoğdu :  sabah köy gezisinde akşam bakanın kapısında olduğu görülünce vatandaş yorumlarıyla onu kem gözlerden  korumaya çalışıyor.

 Aşağıda yapılan birkaç yoruma bakarak geleceği okumak lazım

Çünkü bu Vali Elde tutulabilecek kullanılacak bir Vali değil hem iktidarı hem muhalefeti çalıştırabilecek kabiliyette bir kişiliğe sahiptir asla  partizan değil.

 Valilik Sosyal  medya paylaşımın altına yazılan yorumlardan birinin yazdığı gibi LAFTA DEĞİL ÖZDE VALİ…  yazan kişi yanına da bir kalp koymuş ya  işte o kalp benim gönlüme hitab ediyorsun demek ,  hatta kalbimin içinde ayrı bir yerin var demektir.

, Aşağıdaki yorumlara baktığımızda geleceği göremeyenler başarının arkasında kalanlar olacaktır o yüzden bu paylaşımları dikkatle okuyun lütfen ve bu günlerin tadını çıkarın ben keyf alıyorum çünki baksanıza bu günden sevgisini katarak binlerce fidan diktiriyor yani anlayacağınız BİR  DİKİLİ AĞACIDA VAR .

Birazda Valisine Değer veren vatandaşa Kulak verelim;

''Bu vali başka vali büyük ihtimalle kendisi örnek yönetici olarak Hz Ömeri ve bir zamanlar Recep Yazıcıoğlu vardı. Bunlardan feyiz almış kendini yöneticiliğe adamış mütevazi çalışkan gösterişten uzak şehrimize ay gibi doğdu.''

 İhsan Aslan

''Vallahi bravo Sayın Valim . Sabah pazarda halkın içinde sorunları dinlemek. Aynı günün öğle vakti Bakan Bey'e ilin sorunlarını anlatmak. Rabbim bu millet için emek harcayan herkesin, sizlerin işini rast getirsin.''

Metin Dağtaş

'' Lafta degil özde vali ❤ ''

Mert Köksal

 

 

YAZARLAR