Rasim GÜL


KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN VE TÜRKİYE’NİN TARİHTEN SİLİNME PLANLARINA KARŞI DURMAK İSTEYEN HERKES OKUMALI 1

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Atatürk’ün dehasını tekrar hatırlamalı. Bu makale Azerbaycan’da KREDO gazetesinde 17 Mayıs 2014’de,  ‘’Rockefelleri’n itirafları ve Dünya Medeniyetinin kurucusu Türklerin Bebahtlığı’’ adlı makaleden yararlanılarak Gazanfer Kazımov tarafından yayınlanmış. Kopyaladığım MAKALE dir.

Bu makaleyi herkes okumalı ama son derece dikkatli ve düşünerek, yavaş yavaş okumalı derim. Bu makale 200 yıldır, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetini yönetenlere sataşma ve laf sokuşturma değildir. Tamamen İnsanlara kan kusturmak ve onların kazançlarına çökerek süründürmek ve sadece Yahudi ırkının dünyaya hâkim olmasını sağlama çalışmasıdır.

YÜZYILIN İTİRAFLARI

Mustafa Kemal bizim temsil ettiğimiz dünyanın en büyük düşmanıdır. ( Rothschild.)

2014 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde, ünlü petrol milyarderi, Bankacı ve dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Yahudi Rockefeller ailesinin, yakınlarda vefat eden en büyük ferdi David Rockefelleri’n bir kitabı yayınlandı ‘’Yüz yılın itirafları’’ adını taşıyan bu kitap maalesef çok kısa zamanda piyasadan çekildi.

Çünkü kitapta, itiraflar vardı. Dünyayı yönetme isteği içinde olan ELİT bir tabakanın yüz yıl içerisinde, bazı devletler ve ülkeler içinde ve dışında, o ülkeleri kendi şemsiyeleri altına alabilmek için çevirdiği dolaplar, entrikalar, soygunlar, sömürgeleştirme itiraf ediliyordu. Bu elit tabakanın daha fazla açığa çıkmaması ve masum halklara yaptıkları bilinmemesi için kitap piyasadan kaldırıldı.

Öncelikle, Rockefeller ailesi hakkında bulabildiğimiz kadar bilgi verelim. Sonra bu ailenin en büyüklerinden olan David Rockefelleri’n kaleme aldığı itiraflardan ‘’Türkiye’’ hakkında yazdıklarını ve düşündüklerini öğrenelim.

DAVİD ROCKEFELLER

6 kalp nakli, 3 böbrek ve 2 de ciğer nakli operasyonu, 100 yaşına girdiğinde yaptığı açıklamada ‘’200. Doğum günümü de kutlamak istiyorum’ ’şeklinde konuşan David Rockefeller, 20 Mart 2017 tarihinde öldü. ‘’Rockefeller ailesi ABD nin en büyük petrol, sanayi, siyaset ve bankacı ailesidir. Aile 19. Yüz yılsonu yirminci yüz yılbaşlarında John Davison Rockefelleri’n (1841-1922) zamanında Standart Oil vasıtasıyla petrol ticaretinde çok büyük başarılar elde etmiş ve bu zaman zarfında büyük servet, nüfuz ve şöhret sahibi olmuştur. John Davison Rockefeller insanlık tarihinin ilk dolar milyarderi unvanını kazanmıştır.

Rockefeller ailesinin elinde, aile üyelerine ve ailenin fertlerine ait bilgilerin ve dünya siyaseti, dünya ekonomisi hakkında yapılması gereken şeylerin listelerinin yer aldığı dünyaca meşhur bir arşivleri vardır. Bu büyük arşiv yer altına inşa edilmiş, üç katlı büyük bir binada saklanır. Bu arşivde bulunan yetmiş milyon sayfalık belgeler, kırk iki bilimsel tahsil kurumuna aittir. Bu belgeler içerisinden araştırmacılara sadece, ailenin ölmüş üyelerine ait belgeler verilir. Sağ olan üyeler hakkında belgeler ise hiç kimseye verilmez.

140 yıllık bir geçmişe sahip olan bu arşiv belgeleri ABD’nin 19 ve 20. Yüz yıllara ait dünya ölçeğindeki siyasi işlerinde ve çeşitli ülkelerde bu yıllarda ortaya çıkan sosyal olaylardaki rolünü öğrenebilmek için çok önemli bilgi kanağıdır. Bu belgeler, dünya tarım işleri, güzel sanatlar, eğitim, uluslararası ilişkiler, ekonomik gelişme, tıp, tarih, politika, halklar, din, sosyal bilimler, kadın hakları tarihi, afro Amerikan tarihi gibikonuları kapsayan belgelerdir.

David Rockefeller, (1915-1996) felsefe doktorudur. Harward ve Chicago üniversiteleri mezunudur. Amerika’nın uluslararası ilişkiler Şurasının, Rockefeller, Üniversitesinin, çağdaş güzel sanatlar müzesinin fahri başkanı ve en önemlisi de 1969- 1981 yılları arasında komitenin başkanlığını yapmıştır.

2013 yılında bir internet sitesi, bu Rockefelleri’n bazı yazılarını ele geçirmiş ve ‘’ABD’li Yahudi Bankacı David Rockefeeller’den Yüz yılın itirafları’’ adıyla bunları yayınlamıştır. 2014 yılında ise sözünü ettiğimiz kitap basılmış; fakat piyasadan toplatılmıştır.

Bu itiraflar ile ABD’nin ve Batı Avrupa’nın büyük devletlerinin yirminci yüz yılda dünya halklarının başlarına ne oyunlar ve felaketler getirdiği açık olarak ortaya çıkmıştır. Bu itiraflar, inanılmaz boyuttadır ve sadece

TÜRKLERİ ve TÜRK DÜNYASI ile değil, bütün dünya ile ilgili meseleler üzerinde neler yaptıkları ve düşündükleri açıklanmıştır. Bu yazılarda Türkiye ile ilgili bölüm, bizi daha ÇOK İLGİLENDİREN BÖLÜMDÜR.

Yapılan işlerin esas aktörleri, ABD ve Batı Avrupa devletleridir. Bütün icraatı yapan bunlardır. Bunların esas hedefleri TÜRKİYE ve TÜRKLERDİR. ‘’Türkiye, coğrafi ve stratejik bakımından çok önemli bir ülkedir. Bu yüzden üzerinde daha fazla durmak istiyorum. Bu ülke bizim için çok önemlidir ve Türklere bırakılacak kadar önemsiz değildir.

Büyük İsrail Devlet’inin sularının büyük kısmının kaynakları Türkiye toprakları üzerindedir. Türkiye Avrupa ve Asya arasında bir köprüdür. Müslüman âleminde öncül ve demokratik tek ülkedir… İslamiyet’i yıkmak istiyorsak işe Türkiye’den başlamak gerekir.

Bu Türkler aslında birleşip bir araya gelseler, karşılarında hiç kimse duramaz. Bu yüzde, böyle bir ihtimalle ajanlarımız her an iş başında bekliyorlar. Türk devletlerinde anahtar mevkilerde adamlarımız var. Bunlar böyle bir ihtimali sezseler o anda Türkiye’deki huzur ve güven ortamını bozacak olaylar yaratırlar ve bu darbelerle bu tip birleşmeyi önleriz.

Medeniyetin kurucusu ve beşiği olarak Türkleri kabul edemeyiz.
Tam aksine entrikalar ile bu medeni miraslarına el koyarak biz, onları ütün dünyaya, barbar, hak-hukuk tanımayan bir halk olarak tanıttık ve bu alanda oldukça başarılı olduk. Sümer kralları Urukagine ve Urnammu çokAllah ’lı bir cemiyet kurarak insanlar arasında adaleti korumak ve haksızlığı önlemek için kanunlar çıkararak çağdaş toplumlara örnek olurken bugün, tek Allah ‘lı halk olan Türkiye’de bizim çalışmalarımız sonucunda medeni vasıflar,

Ahlak, terbiye, saygı, sanat, edebiyat, tarih yok olurken; fahişelik, rüşvet, hırsızlık, haksız kazançve soygun hüküm sürmektedir.

Dünya çapında Türkiye’de yetişmiş bir tane bilim adamları, sanat adamları, edebiyat adamları ve siyaset adamları yoktur! Aslında Türkler, tarih kitaplarını açıp okusalar, bütün gerçeği görecekler. Ama Türkler için duyduğuna inanmak yeterlidir; okumak onlara çok zor gelmektedir. En kolayı, geçmişi öğrenmeden gece yatarken hissettiklerini kaleme alarak ertesi günü hüküm vermektir. Düşünün ki, hangi tesirin altındasınız ve kime kul olmaktasınız? Devamı gelecek...

 Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer Ola.

YAZARLAR