Rasim GÜL


HEMŞERİMİZ A. KAHRAMAN, FEDERASYONDA İKİ GÖREVE GETİRİLDİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Üstün gayretleriyle, Dünya Hava Sporlar Federasyonu(DHSF) ve Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu (DYPF) başkanlarına tek başına ve özel çalışmaları ve sempatik girişimleriyle, Türkiye ve Aksaray’ı tanıtarak sevdirdi.

DHSF Başkanı Fransız’ı bile ikna eden A. Kahraman, Dünya’da Hasandağı ’nın, yamaç paraşütü sporunda ilk üçe girdiğini kabul ettirdi ve onaylı belgesini Aksaray Valiliğine ve Türk Hava Kurum Başkanı Cenap Aşçı’ya teslim etti .

2008’yılından, 2020 yılına kadar 12 yıldır, Aksaray ve Türkiye’nin muhtelif yerlerinde yapılan, Ulusal ve Uluslararası yarışmalarını düzenleyen değerli hemşerimiz Abdullah Kahraman, İlimizin ve Ülkemizin gururu olmaya devam ediyor. Yeni görevlerinde de İlimize ve Ülkemize büyük hizmetler yapacağına inancımız tamdır.

Şu an itibariyle, Türk Hava Kurumu (THK) pilotu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) il temsilcisi ve Aksaray Hava Sporlar Kulübünün (AKHAS) başkanı olan Abdullah Kahraman, başarılı çalışmaları neticesinde yeni görevlere getirildi. Göreve getirilme yazısının tam metni:

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) Başkanlığının, THSF/325 No. Ve 10 Aralık 2020 tarih ve Görevlendirme konulu yazısı;

Sayın Abdullah Kahraman,

10 Aralık 2020 tarih ve 16 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile Ahmet Çağrı Özer’e verilen yetkiyle Yamaç Paraşütü Branş Başkanı olarak ve aynı zamanda Teknik ve Eğitim Kurullarında da Kurul Üyesi olarak görevlendirilmiş bulunmaktasınız.

Bu yeni görevinizde size ve kurulunuza başarılar dilerim.

Ahmet Çağrı ÖZER

Federasyon Başkanı

Yamaç Paraşütü branş başkanlığı; Türkiye’deki bütün yamaç paraşütü sporundan sorumla başkanlıktır. Aynı zamanda, Eğitim ve Teknik Kurulda üye olması demek, Türkiye’deki yamaç paraşütü alanında yapılacak, organizasyon, eğitim, yönerge, yarışma takvimi ve alandaki faaliyetlerin tamamının karar merci anlamına geliyor.

Hemşerimiz Abdullah Kahramanı, atandığı gurur verici bu görevlerden dolayı tebrik ediyor ve bir Aksaraylı olarak bütün gücümüzle yanında olacağımızı belirtiyoruz.

20201 yılında Aksaray’ımızda yapılacak olan, Dünya ve Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonaları için Aksaray Hava Sporları Kulübü Derneği olarak şimdiden hazırlıklara başlandığı da belirtiliyor.Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’inde bu yarışmaları destekleyeceklerini belirtmeleri, İlimiz için büyük bir kazançtır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer Ola.

YAZARLAR