Hafize Çolak


Hayatı Yeniden Formatlamak

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi


Bu sayfayı boş bıraksam herkes istediğini yazsa herkes bu gün kafasına göre takılsa bu günü okurlar günü ilan ediyorum. Boş satırlara umutlarınızı hayallerinizi yazınız buyurun bu temiz bir sayfa kirletmeden yeniden hayatınıza sıfırdan başlayın.

Ben hep söylerim kendimin bir teknoloji özürlüsü olduğumu. Elimdeki bilgisayarı zaten daktilo niyetine kullanıyorum orasını burasını, ayarını düğmesini neden kurcalarsın değilmiya? Ekranda yazdığım yazının şekline düzenine bakıyorum eski yazdığım yazıların biçimine düzenine hiç benzemiyor. Nerde hata yaptım diyorum iyice ayarlarla oynuyorum, senmisin beni karıştırıp ayarlarımla oynayan diye veryansın ediyor bilgisayar.

Allah Allah ne zamandan beri makineler konuşuyor der gibisiniz ama işte oda kendi dilinden bana ayarları tekrar eski durumuna getir ne sen zorlan nede ben der gibi belki ben öyle anlamak istiyorum. başta dediğim gibi bir makine bile ayarlarıyla oynandığında verimliliği düşüyor kullanım amacı dışında kullanıldığında kendine ve kullanıcısına zarar vere biliyor dışına ama gelin görün insanoğlunun ayarları bozulunca neler yapacağını nasıl bir tehlikeli bir hal alacağını varın siz düşünün evet bu yüzden yukarıdaki cümlemde sizlere hayatımıza yeni bir sayfa açarak hatalarımızı en aza indirerek fabrika ayarlarımıza dönmekten bahsettim

dünyayı kan gölüne çeviren yaşanmaz hale getirenler hep fabrika ayarları bozulmuş sonradan format atılan insanların işi bu yüzden bizi insanlıktan çıkaran sadece kendi çıkarını düşünen bencil bir insancıklar haline getiren düzene isyan ediyorum namaza durduğumda okuduğum sürelerin manasını anlamadığımda, kuranı kerimi elime aldığımda yaratanımın benden ne istediğini anlamadığımda insanları ve beni cahil bırakan yenidünya düzenine isyan ediyorum tekrar yaradılış gayeme uygun bir format atılmasını kısacası fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum, düşüne biliyor musunuz milyonlarca ayarı bozulmuş insanlarla birlik de dünyayı daha geriye daha kötüye götürüyoruz ve içinde bulunduğumuz gemi su alıyor delikleri gün geçtikçe çoğalıyor, usta gemiyi tamir yerine tahtalarından mobilya yapmaya çalışıyor.

Bu sayfayı size ayırdım bırakın benim karmaşık duygularla yazdığım yazıyı okumayı kendi doğrularınızı saf masumane düşünce ve duygularınızı okuyun ve yazın vicdan denen formatı bozulmamış sayfaya ayarını bozduğum bu Word sayfasını düşünmeyin bunu nasıl olsa bir usta ayarılar ama insan bozuldu mu hiçbir beşer onu düzeltemez vicdanı onu rahatsız etmezse.evet alışa geldiğim düzendeki yazı yazma olmayınca yazmak gelmedi içimden size fabrika ayarlarına dönmüş vicdanınızla mutlu ve huzurlu bir yaşam dileyerek kalın sağlıcakla diyorum.

YAZARLAR