Konuk YAZAR 2


GELİP-GEÇİCİ BİRŞEY DEĞİL!

Aksaray haber,Aksaray Salihler Şehri.


Aşk sen nelere kadirsin.

Cenab-ı Allah(c.c) herkese nasip etmez bunu. İnsanların birçoğu gelip geçici heves peşindedir. Ancak benim iddiam odur ki bir bayana çok uzun yıllar âşık olunabilir diye düşünüyorum. Gerçekten çok zor şey bu olay.

Ben yaklaşık 17 yıldır bir bayanı çok seviyorum. Ayda en az onu 3 bazen 4 defa rüyamda görüyorum. Tabiri caizse sırılsıklam aşığım. Kıyamete kadarda ona âşık olarak kalacağım. Toplumda bahsedildiği gibi aşkım gelip geçici değil. Çünkü; benim elimde olan bir şey değil.

Ayrıca cenabı Allah a şükrediyorum böyle bir duyguyu yaşattığı için, büyüklerimizin söylediğine göre bir bayanı Dünyada  en çok seven kişi onunla  ahirette birlikte olacakmış .Seven kişinin de mağdur olmaması adına İletişim devam etmeli ve seven insana saygı gösterilmelidir kanaatindeyim. Maalesef bunu anlatmak kelimelere sığmaz. Sevdiğim kadına bir şey olursa en fazla ben üzülürüm. Ayrıca bu Dünyada kendisinin bütün aile efradının ona karşı sevgisinin toplamını bir kefeye koysak benim onu  daha çok sevdiğim ortaya çıkar diye düşünüyorum ve benim sevgimin daha ağır basacağı kanaatindeyim.

Daha önceki yazdığım yazıya itafen Dünyanın en zor işi olduğunu söyleyebilirim. 

Belki bir gün yüzüne özür dileyerek söyleyebilirim . İşte o zaman rahatlarım diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

YAZARLAR