Rasim GÜL


CUMHUR İTTİFAKINDA, TÜRK MİSYONUNU, BAHÇELİ Mİ TEMSİL EDİYOR

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Başlık çerçevesinde düşünürsek hür düşünce adına her iki başkana da sorulması gerekenler vardır. Bu sorular hem şahsımızın hemde halkımızın hatta özellikle AKP ve MHP i olanların, sesli veya sessiz konuştuklarıdır.

Bu yapının içinde, Türk kelimesini kullanan; devlet, hükumet, parti yetkililerine değişik gözle bakıldığını, Bahçeli aceba biliyor mu? Veya partisinin yetkilileri açıklıkla iletiyorlar mı? 

Bütün dünyada her millet için her şeyden önce gelen, EĞİTİMDİR. Eğitimi olmayan veya zayıf veyahut ta amacının ne olduğu belirsiz olan bir ortamda yetişen nesillerden hiçbir şey olamaz. Vede böyle bir toplumun geleceği kesinlikle karanlıktır. 

Türkiye çapında milli eğitimin bütün okullarında, türkü ve Türklüğü telaffuz edenler idarenin yanına bile yaklaştırılmıyorsa, Ne ‘’Ne Mutlu Türküm DİYENE’’
 Sözü ortadan kaldırılmış, ‘’ANDIMIZ’ ’ın söylenmesi de yasaklanmışsa,

Hal ve durum böyle iken, Devletin ‘’Kızıl Elma’’ çıkışı tebrik edilecek bir durumdur.‘’ Kızıl Elma’’ binlerce yıldır Türkler tarafından kutsal sayılan bir hedeftir. Bu hedef elbette Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hedefi olmalıdır. 

Sözde İslamcıların hiç sevmediği ‘’Türk’’ ve ‘’Kızıl Elma’’ deyimleri kullanıldığı zaman ilk akla gelen Ziya Gökalp ve Atatürk olduğuna göre, ‘’Kızıl Elma’’ hedefi her vatandaşın yürekten katılması sağlandığında Bahçeli’ye minnettar oluruz. 

‘’Ey Türk, Titre ve Kendine Dön’’ veciz sözünün verilen eğitim sayesinde her gencin ruhuna işlenmesinin sağlanması BEKA sorununu kökten halledeceğine biz yürekten inanıyoruz.

 Bir başka açıdan Cumhuriyeti tarif edecek olursak; Tebaadan bir ULUS (MİLLET) inşa edilmesinin adıdır. Bunuda arkadaşları il Atatürk yapmıştır. Şimdi gidişata bakılırsa tekrar tebaa ya geçiş istenmektedir. Bu intihar olur

 Özellikle MHP ve İYİ Parti yöneticileri hangi sahada siyasi yarışma içinde olurlarsa olsunlar, Kızıl Elma, Cumhuriyet ve Beka konularında bir olmaları hür yaşamamızın gereğidir. Aksi davranışlar kendilerini inkârdan başka hiçbir şey değildir.

 Türk Milleti ve Türk Devleti şuuruna sahip olanların, birbirine sıkı sıkıya sarılacağı bir dönemden geçtiğimizi bugün bilmeyenin olduğuna asla inanmıyoruz. Cihan Hâkimiyeti Mefkûresini bilen ve inananlar asla hiçbir oyuna gelmeyecek, tuzağa düşmeyeceklerdir. 

Türkiye Cumhuriyeti, Milli Eğitimini mutlaka sağlam ve milletine inanan, ehliyet ve liyakat sahibi ellere teslim edilmelidir
  Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer

YAZARLAR