Abdulkadir AY


Aksaray’ı kötüleyen Aksaraylılar var

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


10 Ocak hem idareci hem Çalışanların Gazeteciler  günüydü  pandemi dolaysıyla 12 ocak ta kutladık  6 aylık  görevde bulunan Vali Hamza aydoğdu yaşadıklarını  tek tek anlattı  '' Aksaray'ı kötüleyen Aksaray'lılar var''  diyerek kendinize haksızlık etmeyin  diyerek  özeleştiri yaptı .

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günüyle ilginli kutlama yapma öncesinde özellikle Gazetecilere yapılan saldırıya  değinerek ‘’ asla tasvip etmiyorum şiddetle kınıyorum ‘’ dedi.6 aylık süreyi değerlendiren valı Aydoğdu  Öğrenilmiş çaresizlik var…! Diyerek gençlerle yaptığı diyaloglardan yola çıkarak ‘’ Birinsana yetki vermezseniz o insanın neler üretebileceğini  bilemezsiniz. Günümüzün gençliği daha çok nelere dikkat ediyor bir analiz yaptık ve genç arkadaşlarla  bir Vizyon  Aksaray projesi hazırladık  eksiklerimizi ve yarım projeleri ele alarak durumumuzu gördük.

Nevşehire gelen turist sadece 1.5 gün kalabiliyor 2 gün kalması kırılma noktası olarak görülüyor . Dini turizmde önemli yeri olması dolaysıylaa çok yönlü turist çekebilecek olan Aksaray kendi durumunun farkına varması  halinde en az 2 gün turist konaklayabilir . Buna inanarak alt yapı hazırlıklarını yapmak zorunda yatak sayısını artırmalıdır

Aksaray’ı kötüleyen Aksaraylılar var

Ben hiçbir ilde kendi kendşini yerden yere vuran kimseyi görmedim unutmayınız ki  kendi kendine zarar veriyorlar. Farklılıklar bizim zenginliğimizdir. Bu farklılıklardan biz Aksaray’ı nasıl geliştirebiliriz buna bakmak lazım. Bazı paylaşımlarımızdan dolayı Aksaray da neler oluyor diye arayanlar var youtuberler geldi yakında daha gelecekler var şaşıracaksınız .Bizim tek bir derdimiz var Aksarayı belirli yerlere taşıyabilmektir . En iyi idareci 2 veya bilemediniz 3 yıl kalır önemli olan ondan ne kadar eser kalacak bunu isteyelim Salihler Şehri Aksaray’da el birliği yaparsal Türkiye’ye model oluruz.

Eksikliğimizi Eleştirin ama Hakaret iftira olmasın

Vali Aydoğdu Basından beklentilerini özetlerken haber ve yorumlar  eleştiri düzeyinde kalmalıdır iftira şeref ve haysiyete hakaret olmadığı sürece çok daha güzel hizmetlere imza edeceğiz bazen Aksaray tanıtımı için yaptığımız birçok faaliyet var ancak bir olumsuz haber tümünü silip görürüyor . basın mensuplarımızın hassasiyeti çok önemlidir. Hepimizin hatası olabilir insanız ancak   Geriye dönünce baki olan hoş sedadır. diyerek özetledi

YAZARLAR