Ali GENÇ


1 NİSAN ŞAKA GÜNÜ DEĞİL HIRISTİYANLARIN HİLEYLE MÜSLÜMANLARI KATLEDİLME GÜNÜDÜR!!!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Cumhuriyetinin kurulmasından sonra modern ite ismiyle önce geçmişimizin yok sayılarak genel olarak sanki gökten zembille bu topraklara inerek Genç Türkiye’yi kurmuşuz algısı oluşturulması. 

  Geçmişten bahsedildiği zaman ise kargaları bile güldüren pusulası bozuk bandırma vapuru masalından  tutunda 1. Dünya savaşının bitimine birkaç ay kala tahta geçen Padişah Vahdettin’in vatan hainliğiyle(!) ve harf inkılabı yapılırken Latince harflerle birlikte aynı zamanda dinimizin kutsal kitabının da alfabesi olan eskilerin tabiriyle “Eskimiz yazı” olarak tabir edilen kültürümüzün en az 1000 yıllık alfabesiyle birlikte öğrenmemiz mümkünken bunun yapılmaması. 

  Kendi dinimizin ve o zamana kadar oluşan 1000 yıllık kültürümüzü öğrenebileceğimiz 1000 yıllık alfabemizle yazılan tüm kitaplarla birlikte yüce dinimizin kitabı Kuranı da okuyabileceğimiz harflerin tamamen ortadan kaldırılarak yasaklanmasının yanında Menderes hükümetine kadar 15 yaşından küçük Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarına kendi kutsal kitabımız olan Kuranı karimin okutulmasının öğretilmesinin de yasaklanması. 

  15 yaşından sonra ise velinin yazılı iznine bağlanması bununla da Kuranı kerimin resmen olmasa da fiilen öğretilmesinin yasaklanması, öğreten ve öğrenenlere  Demokrat parti iktidarına kadar büyük cezalar verilmesiyle milletimiz kendi  dinini öğrenemez duruma getirilirken aynı zamanda kültüründen de kopartıldı.!!! 

  Öylesine kopartıldı ki  Allah(c.c.) ile Peygamberimizin ve dolayısıyla dinimizin düşmanı olan Gayrimüslimlerin birçok uygulaması bize normal uygulama gibi belletilirken Haçlının ecdadımızı katletmesi bile oluşturulan din ve kültürümüze aykırı  algıyla bize şaka günü şaka zamanı olarak öğretildi.!!! 

MÜSLÜMANLAR ONLARCA SENE ECDADININ KALELERİNİN MAKETİ YERİNE HAÇLI KALELERİ VE ONLARIN HİLEYLE HIRİSTİYANLARIN MÜSLÜMANLARI KATLETMELERİNE SEVİNDİKLERİ GÜNÜ BİZEDE” 1 NİSAN GÜNÜ ŞAKA YAPILAN GÜN “OLARAK KUTLAMA ALGISIYLA DİN KARDEŞLERİMİZİN KATLİAMINA SEVİNMEMİZ SAĞLANDI!!! 

  Bizim ülkemizin vatandaşları gibi 1. Dünya savaşında bizden kopartılarak başlarına ismen onlardan olmalarına  rağmen cismen onlardan olmayan ve Osmanlının parçalanması için yardım edenlerin  başlarına getirildiği ülkelerin eğitim müfredatıyla da emperyalistlerin kendilerine muti hale getirdikten sonra 2. Dünya savaşından sonra sözüm ona bağımsızlık verdikleri ülkelerde bizim gibi gayri Müslimlerin bir çok adeti ile birlikte ecdadımızı katlettikleri 1 Nisan hile gününü şaka günü olarak kutlattılar.!!! 

  Bundan sonrasını yazımın altında kaynağın vereceğim Dr. Azmi Koçak'ın sözlerini okuma satır aralarını sindirme zamanı.  

  Bakın nasıl anlatmış 1 Nisan Şaka gününü(!)
"15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu İspanya'daki Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır.
Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir.
Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.  

En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; "Şu iki kutsal kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam!!! size bir şey yapmayacağım.!" diye taahhütte bulunur. 

  Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar, Haçlı ordusunun komutanına güvenerek kaleyi teslim ederler. 

  Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların katledilmesi için emir verir. 

 Bunun üzerine, kaleyi Haçlılara teslim eden Müslümanlar şunu söyler: "Hani iki kutsal kitap adına yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz, ne oldu?" iye sorarlar. 

  Haçlı ordusu komutanı da şu mukabelede bulunur: "Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur." Haçlı kumandanının sözüne itimat eden Müslümanlar, ihanete uğradıklarını öğrendiğinde artık çok geçtir ve tüm Müslümanlar hemen orada şehit edilir. 

   İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında "Hile İle Müslümanları Katletme Günü" olarak kutlanmaktadır.” diye belirtiliyor. 

MEVLAMIZ VE HABİBİ BU DÜNYADA KİME BENZER İSEK AHİRETTE ONLARLA OLACAĞIMIZI BELİRTİYOR 

  Aklı olan Müslümanın İlahi emir olan ”Bu dünyada kime benzerseniz, Ahirette de onlara beraber olacaksınız!!! “ sözleri ile Hristiyanların dini bayramı  Noel’in finali olan Yılbaşı gibi 1 Nisan Şakası  yapılan gün başta olmak üzere gayri Müslimlerin tüm dini  günlerinin uygulamalarından Müslümanların uzak durmalarıyla kendilerini ve  evlatlarını Cehenneme sokacak boylarınca bu günahlara girmekten kurtarmaları dileğiyle. 

  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
 

(*) 1 Nisan gününün Şaka değil Hristiyanlar tarafından Müslümanları hile ile katletme günü olduğuyla ilgili bu günkü yazımda ki alıntıyı Dr. Azmi Koçak'ın ”https://www.balikligol.comu/gundem/1-nisan-celiskisi-nedir-1-nisanda-saka-yapmak-neden- yanlistir-h47793.html “dan aldım . Emeği geçenden Mevla’mızın razı olmasını niyaz ediyorum. Ali Genç. 

YAZARLAR