YEŞİL DOĞA DERNEK BAŞKANI AKSARAYLI USTA GAZETECİDEN LOJİSTİK GİRİŞİMİ.!

YEŞİL DOĞA DERNEK BAŞKANI AKSARAYLI USTA GAZETECİDEN LOJİSTİK GİRİŞİMİ.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Lojistiğe yönelik Ulusal, Bölgesel ve Kentsel planlamalar yetersiz kalmaktadır.  Diyen Yeşil Doğa Dernek Başkanı Abdulkadir Ay bölge valilerini ve yatırım ajanslarını ziyaretinde" dijital çağı kaçırmayalım uyarısında bulunarak "Ülkemizin refah seviyesinin yükselebilmesi için  gerekiyorsa Amazon gibi dünya devi markaları burada depo ve dağıtım merkezi kurdurmaya teşvik etmek gereklidir " dedi
Orta Anadolunun birlikte  kalkınması için kurulan  Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde illerinde şubeleri bulunan Yeşil Doğa Derneği  Lojistik Merkez projesini Bölge gündemine taşıyor. 

Derneğin Genel  Başkanı Abdülkadir Ay, konuyla ilgili tüm ilgili olan kişi ve kurumlara çağrıda bulunarak; “ Lojistik Merkez Projesini bölge gündemine taşıyoruz. Vakit Orta Anadolunun birlikte kalkınması  için birlik olma vaktidir, bu konuda ilgili herkesi göreve davet ediyoruz” diyerek kamuoyuna yazılı bir açıklama yaptı.

Yeşil Doğa Derneği Genel Başkanı Abdülkadir Ay yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Lojistik Merkez”   sürekli gündeme getirdiğimiz Demiryolu projesinin bir parçasıdır bunun öncelikle kamuoyu tarafından doğru anlaşılması gerekir. Devletimizin  programında da yer alan Ekonomide  Yeniden  Yapılanma süreci bir takım fırsatları da beraberinde getirmektedir. Bu fırsatları bölgemiz açısından yatırıma dönüştürme gayreti sergilememiz gerekir. İpek yolu olarak bilinen Ankara Niğde arasında açılan  OTOBAN üzerinde bölge illerinin ortaklaşa kuracakları Ortaşehir  gelecekte Türkiye adına uluslararası stratejik öneme sahip olacaktır. 

Bölgede çalışmaları süren ve ihale aşamasına gelen Antalya Kayseri arası HIZLI tren hattı ile Yozgat Aksaray Mersin arası yük taşımacılığı sağlayacak  Demir yolu ağının karayolu taşımacılığıyla bütünleşerek  Mersin limanına taşınacağı bir ana merkez üssü  olması için olarak Lojistik Merkez projesini gündeme taşımak istiyoruz.”

   



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR