YENİ AKSARAY FİRMASINDAN AKSARAYSPORA DESTEK

YENİ AKSARAY FİRMASINDAN AKSARAYSPORA DESTEK

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYSPOR’UN OTOBÜS HASRETİNE YENİ AKSARAY SON VERDİ

Aksaray’ı 3 .ligde temsil eden Aksaray Belediyespor takım otobüsünün olmaması camiada ve taraftarı derinden üzerken konu üzerinde büyük hassasiyet gösteren Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun taraftarın sesine kulak vererek düğmeye bastı.

Aksarayspor, yeni takım otobüsüne kavuştu. Siyah beyazlı yöneticilerden ve Yeni Aksaray seyahat firması yetkililerinden İbrahim Yumuşak tarafından otobüsün dış giydirmesi yaptırıldı.

Aksarayspor’un her zaman yanında olan Yeni Aksaray Seyahat firması yetkilerinden İbrahim Yumuşak yeni sezonda siyah beyazlı yönetimde yer alarak Aksarayspor’un en büyük sorunu olan takım otobüsü hasretide sona erdi.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri de siyah beyazlılara takımın otobüs kazandırmak için verilen mücadelenin mutlu son bitmesi ile büyük bir sevinç yaşadı.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun’un başkanlık koltuğuna oturması ile yönetim kuruluyla takımın antrenman sahası ve tesisleşme yönünde olan Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçer ile yaptığı girişimler ile de yıllar sonra kulübün hem kendi tesisi ve hem de antrenman sahasını kavuşturulmasında önemli rol üstlenildi.

Şehrin tanıtımında büyük rol üstlenecek ve adeta Türkiye’yi karış karış gezecek ve sadece gidişte 9652 km yol kat edecek Aksarayspor’a takım otobüsü kazandırılması için yapılan çalışma ile kulübün yıllardır kanayan yarası olan takım otobüsü Yeni Aksaray Seyahat firmasının katkıları ile kulübün hizmetinde olacak.

Siyah beyazlıların yıllar sonra takım otobüsü hasretini bitmesi ile Yeni Aksaray Seyahat İbrahim Yumuşak tarafından giydirilen takım otobüs ile siyah beyazlı yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuların kulübün fahri başkanı olan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti. Aksarayspor takım otobüsü ile futbolcular şehirde tur attı.

Siyah beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynanacak Bergama maçına giydirilmiş kulüp otobüsü ile gidecek olması taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun ise Aksarayspor’un takım otobüsü hasretini dindiren Yeni Aksaray seyahat firması ailesine ve yönetim kurulunda yer alan İbrahim Yumuşak’a bütün Aksarayspor sevdalıları ve yönetim kurulu adına da teşekkür etti.

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR