YAŞAR ARDAN AÇIKLAMA AKSARAY´IN EKONOMİK REÇETESİ BİZDE

YAŞAR ARDAN AÇIKLAMA  AKSARAY´IN EKONOMİK REÇETESİ BİZDE

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray bağımsız belediye başkan adayı yaşar Ar projelerle esnaf ve Aksaray halkı Ekonomik yönden çok İlerleyecek.Türkiye nasıl Asya´yı, Avrupa´ya bağlayan bir köprü ise Aksaray´da Türkiye´nin tam ortasında Doğuyu batıya bağlayan bir geçiş güzergahıdır.Belediye sadece kaldırım, yol ve diğer alt yapıları yapmaz .Zaten onlar belediyenin ana görevleri arasındadır. Asıl unsur ise belediyenin işsiz olan gençlere belediye bünyesinde yapılan projelerle Aş ve İş sağlar. Bizler nasip olur projelerle gelirsek Aksaraylı Esnaflarımızı ve gençlerimiz ekonomik olarak rahatlatacağız. Aksaray´da Arazi çok, Bizler de İse Proje çok  Üretmek  için imkan da çok.Ekonomi bir zincir gibidir.Bir yerler ekonomik yönden rahatladığı anda diğer yerlerde o sirkülasyon ile rahatlar.O zaman vatandaşta rahatlar,Esnafta rahatlar.Aslında bir nevi elimizde olan imkanları Aksaray olarak bilmiyoruz nasip olurda Aksaray belediye başkanı olarak gelirsek yedisinde yetmişsini kucaklayarak geleceğiz.Esnaf´ın ve vatandaşın ekonomik hastalığını çözmek için projelerle geliyoruz.

Ar ?Bütün Partililerden Tebessümle Karşılanıyoruz´´

Aksaray bağımsız belediye başkan adayı Yaşar ar yaptığı açıklama; Diğer partilerden olan seçmenler projelerimizi çok beğendi .Aksaray için projeleri desteklemek gerektiğini söylediler. Farklı partilerden olan Seçmenlerin bir çok adayda olmayan projelerin bizde gördüklerini söylüyorlar.

parti adaylarında bile olmayan projelerin Aksaray bağımsız belediye başkan adayı Yaşar Ar 100 proje 100 iştisare ekibi ile Allah nasip eder ve vatandaşlarımızda bizi desteklerse Farklı bir aksaray için ben değil biz olarak göreve geleceğiz dedi.

Sorunu olan bir şehir değil,projelerle sorunu çözülmüş bir şehir görecekler.Biz vatandaşa hiçbir zaman kapılarımızı kapatmayacağız.Hangi partili olursa olsun kucaklayacağız.Biz bunun için bu göreve talibiz.

 

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR