Valilik Bayramlaşma Programı Düzenledi!

Valilik Bayramlaşma Programı Düzenledi!

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

 

           Ramazan Bayramı dolayısıyla Aksaray Valiliğince Bayram ziyareti programı düzenlendi. Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ile Bayram ziyaretlerinde bulundu. Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ile AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cüneyt Karataş, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri ile birlikte A.Kadir Üçyıldız Huzurevine bayram ziyaretinde bulundular.

Huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi yakından ilgilendikleri huzurevi sakinlerine sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ederek bayramlarını tebrik ettiler.

Vali Ali Mantı burada yaptığı açıklamasında Ramazan Bayramının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek vatandaşların bayramını tebrik etti.

Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ve beraberindeki heyet daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek yataklı servislerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak çeşitli hediyeler takdim edip bayramlarını kutladılar.

Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Çocuk Koordinasyon Müdürlüğüne gerçekleştirilen bayram ziyaretinde devlet koruması altındaki çocukların bayramını tebrik eden Vali Ali Mantı ve beraberindeki heyet daha sonra Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bayramlaşarak görevlerinde başarılar dilediler.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR