TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Bekliyor

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Bekliyor

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017 yılında açılışı yapılmıştı. Okul Müdürü Serdar Mızrak okulun tanıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi : ?Okulumuz 16 Derslik Ana bina bina imalat ve idame işlerini Türkiye  Odalar  ve Borsalar Birliği yapmıştır. Yerelde okulumuza maddi ve manevi destek olan Aksaray  Ticaret ve Sanayi Odası ? Aksaray Ticaret Borsası-Aksaray Organize Sanayi Bölge Müteşebbis heyetidir. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlına bağlı resmi bir devlet okuludur.

Okulumuz Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde  işletme ve fabrikalarla  işbirliği halinde 29000 metrekare açık alan 1200 metrekare taban alanı olan 5 katlı bir Ana bina ve 500 metrekare taban olanı olan 3 katlı bir Atölye binasında oluşmaktadır. Okulumuzda açık basketbol sahası mevcuttur.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tüm öğrencilerimize servis sponsoru ve  Aksaray Organize Sanayi Bölge Müteşebbis Heyeti ise tüm öğrencilerimize öğle yemeği sponsoru oldular. Ayrıca sosyal kültürel faaliyetlerde  Aksaray Ticaret Borsamız da Çanakkale gezisinde öğrencilerimize sponsor olmuştur.

Ayrıca okulumuz ulasal ve uluslararası firmalarla Valiliğimiz ve il milli Eğitimi Müdürlüğümüz nezdinde protokoller imzaladı. Bunlar: Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü-Aksaray Ticaret Borsası-Kalde-Kuzeyboru-Termoform-Eroğlu Giyim-Semerkand Plastik-Altuntaş  A.Ş.(OBIAL)´dır.

Okulumuz 2017-2018 Eğiti Öğretim Yılında Kimya Teknoloji Alanı ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanında hizmet verebilecektir. Okul yerel yerleştirme ile 102 öğrenci merkezi(sınavlı) yerleştirme ile 30 öğrenci kontenjanına sahiptir. Tercih edecek öğrencilerimiz zora talip olduklarını unutmayıp. Ümit var olsunlar. Okul personeli olarak onlara en iyi hizmeti sunmak bizlerin görevidir. 

Yeni Aksaray



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR