Tarih: 24.08.2019 08:37

Temsilcimiz Kırşehir´de Galip

Facebook Twitter Linked-in

BAL Ligi temsilcimiz Eşmekaya Sultanhanıspor, geçtiğimiz yıl Kırşehir 1´inci Amatör Küme Futbol Ligi´nde şampiyon olarak direk Bölgesel Amatör Ligi´ne yükselen Mucur Yabanlıspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 2. devrede attığı gollerle 3-1 gelip geldi.

İlk yarıda rakibin golünü engelleyemeyen Eşmekaya Sultanhanıspor, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Stadyumu´nda yapılan karşılaşmanın 2. yarısında 3 gol atarak galibiyete uzandı. Temsilcimiz ilk yarının 43. dakikasında rakip futbolcu Emre Ataol´un ceza sahası dışından attığı golle soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

Organize Oynadılar

İkinci yarıda daha organize bir takımla sahaya çıkan Eşmekaya Sultanhanıspor, 78´inci dakikada Murat Ulusoy ile beraberlik golünü atarken, 83´üncü dakikada ise Hasan Bulut ile skoru 2-1 yaptı. Mücadelenin 85´inci dakikasında ise Abidin Köylü maçın skorunu belirledi.

İlk Yarı Aksaklık Yaşadık

Eşmekaya Sultanhanıspor Antrenörü Ahmet Çınar maç sonunda yaptığı açıklamada; ?Oynanan futboldan ve alınan sonuçtan memnunum. İlk yarıda bazı aksaklıklar olması gayet doğal, bu futbolun içerisinde olan şeyler. İkinci yarıda takımımız kazanmak için çok çalıştı ve maç sonunda gülen taraf biz olduk? dedi.

Aksaray Portal-Harun Atalay

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —