Tarih: 04.02.2020 05:34

TARAFTARLARDAN DEV TÜRK BAYRAĞI

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3 .ligdeki temsilcimiz Aksaray Belediyespor´u 21. Hafta deplasmanda oynadığı Silivrispor maçında İstanbul´da yaşayan Aksaraylılar yine yalnız bırakmadı. İlk devre yine İstanbul´da oynanan Çatalca maçında da siyah beyazlıları bağrına basan İstanbul´daki hemşerilerimizin memleket sevdası Silivri maçında da devam etti. Silivri maçında stada taraftar kotası konması sonucu 400´e yakın taraftar dışarda kalsa da stad çevresinde 90 dakika boyunca kalpleri Aksarayspor için attı.
Karşılaşmayı izleyen İstanbul´daki hemşerilerimiz maça dev TÜRK bayrağı açarak damga vurdu. Hemşerilerimizin Şehit kanları ile boyanmış dev TÜRK bayrağı açmaları ise tribünlerde renkli görüntülerin yanında geçtiğimiz günlerde AP Genel Kurulu tarafından Brüksel´de gerçekleştirilen "Yunan Adalarında İnsani Durum" toplantısındaki konuşması sırasında Türk bayrağını yırtan Yunan Vekil Lagos´a anlamlı bir mesaj oldu. Türk bayrağı açan Aksaray´lı hemşerilerimiz ? Şehitler ölmez vatan bölünmez, Bayrağa uzana eller kırılır? şeklinde tezahüratta bulundular
İstanbul´da yaşayan Aksaray´lı Hemşerilerimiz Silivri stadında dev Türk bayrağı açmaları stadı dolduran taraftarlardan ise alkışlarla destek verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —