Takımımıza Transfer

Takımımıza Transfer

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediyespor ara transfer döneminde yoğun mesai içerisine girerken geçtiğimiz günlerde kaleye yapılan takviyenin ardından orta sahadaki eksikliği ise recep metin transferi ile sonlandırdı.

Siyah beyazlı yönetim Antalya kampını eksiksiz tamamlamak ve devreye güçlü bir kadro ile girmek için yaptığı çalışmalarda nokta atışlar yaparak transferde ince eleyip sık dokuyor.

Eksiksiz gitmek için transferi noktalamak için adete seferberlik ilan etti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yaptı. Transfer komitesi siyah beyazlılar da son olarak orta sahaya TFF. 2.ligin köklü ekiplerinden 1922 Konyaspor´dan 24 yaşındaki Recep Metin´i siyah beyazlı renklere bağladı. Siyah beyazlılarda 24 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile orta sahadaki boşluk giderildi.

Siyah beyazlıların yeni transferi Recep Metin son 1,5 yıldır Konya ekibinin başarısı için ter döktü. Recep Metin 1995 yılında Gaziosmanpaşa´da doğdu.

Futbola 2006 yılında İstanbul Beşyüzevler´ de başladı. 2014 yılında Tepecik Belediyespor´da profesyonel futbol hayatı ile tanıştı. Futbol kariyerinde 4 sezon Tepecik forması giydi. İstanbul macerasının ardından son 1,5 yıldır ise Konya´da yeni bir heyecanın peşine düştü. 1922 Konya forması ile 24 maça çıktı. Bu sezonun ilk devresinde ise 10 resmi maçta heyecan yaşadı. Futbol kariyerinde, TFF 3.ligde 29 maç 2 gol, TFF 2. ligde 89 maç 5 gol ve Türkiye kupasında ise 10 maç 1 gol olmak üzere 128 kez resmi maç heyecanı yaşadı.

Siyah beyazlılar yeni transferi recep metin Çarşamba günü takımın Antalya kampına katılarak yeni takımı ile çalışmalara katılacak. Siyah Beyazlılarda basın sözcüsü Emin Acar ara transferde teknik heyetimizin raporu doğrultusunda orta sahaya 1922 Konyaspor´dan merkez orta saha oyuncusu Recep Metin´in kadromuza dahil ettik. Yeni transferimiz camiamıza hayırlı olsun. Şu ana kadar eksik görülen mevkilere nokta transferler yapıyoruz. Önce kaleci Gökhan ardından orta sahaya recep takviyeleri ile kadromuzu güçlendirdik. Transfer çalışmalarımız devam edecek. ?dedi.

Aksaray Portal- Bayram Aksu



Anahtar Kelimeler: Takımımıza Transfer

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR