Takımımız İyi Gidiyor

Takımımız İyi Gidiyor

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Son haftalarda büyük çıkış yakalayan ve 5 haftadır kalesinde görmeyen Engin Tuna dün İstanbul´da tılsımı bozuldu. Başarılı kaleci takımı adına iki önemli hata yaparak kalesinde gördüğü 3 golle hem taraftarına hem de kendi adına büyük şaşkınlık yaşadı. Son haftalarda ki performansını geride bırakan ve duran top organizasyonunda ki hataları ilk devre takımı adına pahalıya patladı. Maç sonunda ise taraftarına giden ve özür dileyen genç eldivene taraftar sahip çıkarak alkışlarla moral verdi. Siyah beyazlılar bu sezon kalesinde ilk kez 3 gol birden gördü.

Emre Karadağ Etkisiz Kaldı

Siyah beyazlılarda genç file bekçisi Engin Tuna kadar sol bekte gören yapan Emre Karadağ ilk devre vasat bir tablo ortaya koydu. Özellikle Son haftalar nazaran Emre Karadağ dün rakip kanat oyuncularının ataklarını durdurmakta güçlük çekti. Siyah beyazlılar adına ilk devre vasat isimlerin başında gelen Emre Karadağ duran toplar ve pas alışverişlerinde basit hataları göze çarptı.. Rakip adına kazanılan 2. golde ise rakibi karşısında etkisiz kaldı..

Hakan Akman Gollere Devam

Çatalca maçında günün kahramanı Hakan Akman oldu. Siyah beyazlılarda geçen hafta suskunluğunu bozan hakan akman sonradan girdiği çatalca maçında takımına hayat verdi. Tecrübeli golcü ilk biterken penaltıdan attığı gol ile hem farkı 2´ye indirdi hem de umutları yeşertti. Hakan Akman 48. Dakikada ise takımını umutlandırdı. Bu sezon siyah beyazlı forma ile ard arda 2 haftada ağları sarsan Hakan Akman gol sayısını 4´e çıkardı. Hakan Akman son haftalarda attığı goller teknik heyete mesaj gönderdi.

Gürses Cezalı Durumu Düştü

Aksaray Belediyespor´da tecrübeli orta saha ve takımın joker ismi olan Serkan Gürses sarı kart engeline takıldı. Çatalca maçına sarı kart sınırında çıkan tecrübeli oyuncu 58. Dakikada sarı kart gördü. Bu sezon Ordu, Şile, Manisa maçlarında sarı kart gören başarılı futbolcu Serkan Gürses son olarak Çatalca maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Sarı kart cezalısı olan Serkan Gürses 14. Hafta Yomraspor ile oynanacak maçta görev alamayacak. Serkan Gürses takımı adına beraberlik golünü getiren isim olurken bu sezon 2. kez gol sevinci yaşadı. 

Aksaray Portal-Bayram Aksu

 



Anahtar Kelimeler: Takımımız Gidiyor

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR