Takıma Destek

Takıma Destek

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

TFF 3. Ligde 21. Haftaya lider çıkan ve Silivri karşısında alınan 1-1´lik beraberlik sonucu liderliği kaybeden temsilcimiz siyah beyazlılarda camia iyiden iyiye kenetlendi. Ligde hafta sonu zirve yolunda zorlu Buca maçı öncesinde taraftarlar futbolculara sahip çıktı.
Ligde geride kalan 21 haftalık periyotta son 15 hafta yenilgi yüzü görmeyerek , başarısı ile de tüm Türkiye´de futbol dünyasını çeken siyah beyazlı oyunculara Buca maçı öncesinde camiadan tam destek geldi. Zirvenin sadece 1 puan gerisinde olan ve daha 13 maçın geride olduğunu hatırlatan 68 gençlik taraftar grubu bütün şehrin takıma tam destek verme konusunda çağrıda bulundu.
Taraftarların tribünlerdeki sesi olan 68 Gençlik grubu iyi günde değil kötü günde takıma çıkılmasını istedi. Yapılan açıklamada ise 68 gençlik tribün liderleri ? 21. Haftayı geride bıraktık. Zirvenin sadece 1 puan gerisindeyiz. Önümüzde 13 maç ve bunları ilki Pazar günü köklü ve şampiyonluğun gizli adayı olan Bucaspor ile olacak. Bütün taraftarlar, camia, her şeyi bir kenara bırakıp, bu oyuncu bunu yaptı, kaleci hatalıydı, golcümüz yok gibi eleştiri yerine bizleri bu heyecanı yaşatan futbolcularımıza sahip çıkalım. Takımın başında şehri bir hava katan Cem Kavçak ve genç ekipten kurulu bir takımımız var. Önümüzdeki maçları hep beraber konsantre olalım. Futbolcular sahada işlerini bizlerde tribünde görevimizi yaparak hasret çektiğimiz 2. Lige yükselmenin sevincini hep beraber yaşayalım. Bizler bu takımın, armanın sevdalıları olarak teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Çıktığımız yolda mutlaka engeller olacak, puanlar kaybedilecek ama yolumuzdan asla vazgeçemeyeceğiz. Ligde kalan 13 maçımızda oyuncularımıza sahip çıkıp moral vererek pozitif olarak yanlarında olup özlem duyduğumuz şampiyonluğa ulaşalım. Bu saatten sonra yapılacak her olumsuz eleştiri takım için moral bozukluğundan başka bir şey vermez. Takıma fayda sağlamaz. Bu takım düşer denildi. Ama bu futbolcular bizi başka hikayelere getirdi. Onun için Pazar günü Buca maçında sonuna kadar takımıza destek verelim. Oyuncularımıza onlara olan inancımızı ve güvenimizi gösterelim. Birliktelik , bütünleşme ve takım olma duygusu ile taraftar, futbolcu, teknik heyet , yönetim ve şehrin ileri gelenleri ile bütün rakiplerimize Aksaray´lı olmanın farkını gösterelim ,yeni bir zafer yaşamak için Dağılgan stadını dolduralım? şeklinde konuştular.

 



Anahtar Kelimeler: Takıma Destek

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR