Silivri Deplasmanındayız.

Silivri Deplasmanındayız.

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

TFF. 3. Ligde temsilcimiz Aksaray Belediyespor ligde 21. Hafta karşılaşmasında buğün saat 13:30´da deplasmanda Silivri stadyumunda Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.
İstanbul Silivri stadında saat 13:30´da oynanacak mücadeleyi Zonguldak bölgesinden hakem Hakan Ergin yönetecek.. bu sezon ligde ilk kez sahaya lider konumda çıkacak olan siyah beyazlı temsilcimiz dün sabah Nevşehir´den hava yolu ile İstanbul´a gitti. Siyah beyazlıları 68 gençlik taraftar grubunun yanı sıra İstanbul ve çevre illerde yaşayan Aksaray´ın yalnız bırakmamaları bekleniyor.
Ligde bu sezon son 7 deplasman maçında yenilgi görmeyen siyah beyazlılar teknik patron Cem Kavçak nezaretinde cumartesi günü oynayacağı Silivri maçında da deplasman zaferlerine bir yenisini eklemek istiyor.
Silivri maçına büyük bir moralle hazırlanan siyah beyazlılarda cezalı ve sakat oyuncunun olmaması moralleri iyice artırdı.
Kart cezalısının bulunmadığı siyah beyazlılarda sarı kart sınırında ise İbrahim Konuksever, Enes Soy , Recep Metin, Yusuf Avcılar , Bora Yılmaz, teknik heyetin görev vermesi halinde ve sarı kart görmesi halinde 22 . hafta Dağılgan stadında oynanacak zorlu Bucaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler.
Siyah beyazlılar bu sezon İstanbul ekipleri ile oynadığı maçları kaybetmedi. (Silivri 2-1), (Şile 1-0) (Çatalca 3-3) Sultanbeyli (3-2) 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. İstanbul´da cumartesi günü oynayacağı Silivri maçında da sahaya 3 puan parolası ile çıkarak hem liderliğini sürdürmek hem de rakibini rövanş heyecanında da sahadan puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR