SAĞLIK KURUMLARINDA HES KODU SORGULANACAK,

SAĞLIK KURUMLARINDA HES KODU SORGULANACAK,

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Valiliğinin talimatlarıyla tüm kurum ve kuruluşlara gönderilen Mavi Aksaray Genelgesi etkisini göstermeye başladı. 2 gündür her bir köşede birçok kurumdan yoldan geçenlere dahi sorgulanan Hes Kodu için Sağlık il müdürlüğü de harekete geçerek hem kendi müdürlük binasında hemde tüm sağlık binasında gönderilen talimatla hastane, Poliklinik ve Aile Hekimliklerinde dün yazıları gönderildi.

Bir süredir Aksaray ilinin kırmızı listeden çıkarılması için gösterilen gayretler gittikçe derinleştirilerek devam ederken Aksaray valisi Hamza Aydoğdu’nun dün Sali Pazarı olarak bilinen açık pazar yeri denetimleri için  sabah alaca karanlığında  denetim ekibinin başında yer alması oldukça taktir gördü.

Aksaray kırmızı listeden çıkabilmek için yoğun çaba sarfediyor. Aksaray Valiliğinin  Türkiye’de ilk kez uyguladığı Pazar günü için marketlerin dahi kapalı olduğu sokağa çıkma yasağının gerekirse bu hafta da uygulanması bekleniyor.

Hıfsı saha kurulu tarafından Alınan genel kararlar listesinde yer alan Zincir market ve mağazalarda belirli günlerde yapılan damping şeklindeki indirimli  satışlara da son verilmiş her gün yapılması halinde yumuşatılmıştı.

VATANDAŞLAR İSE ÖZELLİKLE SERVİS MİNÜBÜSLERİ VE TERMİNALDE İNEN BİNEN YOLCULARA DİKKAT ÇEKTİLER

Aksaray’da gurbetçi vatandaşların yoğun olması dolaysıyla özellikle  İngiltere’de çıkan mutasyonlu virüsün yayılmasının yaşadığı iddia ediliyor.  Alınan ek tedbirlerle yurt dışından gelen kişilerin 14 gün yurtlarda karantinaya alınarak çevresine bulaş yapmasının önüne geçileceği öğrenildi.

Hergün aralıksız yapılan uygulamalara bizzat katılan Vali Hamza Aydoğdu hiçbir kurum ve kuruluşun ayırdımı olmadan virüsle mücalemiz devam edecek diye kararlılığını sergilediği incelemelerinde her kesimden vatandaşı da göreve çağırdı yoldan geçen öğrencilerden de destek isteyerek özelliklere  gençlere çok güveniyoruz dedi.

Aksaraywebtv

 



Anahtar Kelimeler: SAĞLIK KURUMLARINDA SORGULANACAK

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR