Nevşehirde Şok İdddia ! Belediye Başkanı Rasim Arı İstifamı Etti .

Nevşehirde Şok İdddia ! Belediye Başkanı Rasim Arı İstifamı Etti .

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Gündeme bomba gibi düşen ve AK Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifasının istenmesine ilişkin gün boyu Sosyal medya hesaplarından bir çok şey yazılıp çizildi. Nevşehir kamuoyunda bir çok şey söylendi. Bugün Neler yaşandı? Herşey dün akşam Şanlıurfa'dan köşe yazarı gazeteci Cengiz Aksan'ın attığı "Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı görevden alınıyor."  tweeti ile başladı...   Bu tweeti bu kez Ankara Kuşu'nun attığı bir diğer tweet izledi... Son olarak İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay'da dahil olarak twitter hesabından yaptığı şu paylaşımla katıldı; "Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı baskılara karşı direnerek Ak Partiden istifa etmiş ve bağımsız belediye başkanı olarak Nevşehir'e dönmektedir.

 Sayın Rasim Arı"yı cesur kararı sebebiyle tebrik ediyorum, önceki dönem hakkında yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının sonuçlandırılmasını diliyorum." Nevşehir güne Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifa iddiaları ile uyandı.  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise sabah mesaisine önce makamında eşi Melek Arı ile birlikte başlatılan kampanya dahilinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için örülen atkı ve bere dağıtımı ile başladı. Sonra Nevşehir merkez Esentepe mahallesinde Cuma namazını eda eden Başkan Arı, AK Parti Genel Merkezinin daveti üzerine Ankara'ya hareket etti.  İddialara göre, AK Parti Genel Merkezinde Belediye Başkanı Rasim Arı’nın “Sağlık Sorunları” gerekçe gösterilerek istifa etmesi istendi. Saatler süren görüşmelerin ardından Belediye Başkanlığından istifa etmeyi kabul etmeyen Başkan Arı ise, Genel Merkezden ayrılarak tekrar Nevşehir'e hareket etti.

Rasim Arı Tamam mı Devam mı? Eğer istenmiyorsam o zaman bende yoluma "Bağımsız" olarak devam ederim düşüncesinde olduğu iddia edilen Rasim Arı’nın akşam geç saatlerde Nevşehir'e geldiği öğrenildi. AK Parti'den "İstifa" dahil son gelişmeleri yakın kurmaylarıyla bir araya gelerek, değerlendirerek istişarelerde bulunan Başkan Arı'nın önümüzdeki saatlerde kamuoyunu bilgilendirme amaçlı açıklama yapması bekleniyor. Arı, AK Parti'den İstifa etti mi? Gün boyu yaşanan tüm bu sıcak gelişmelerle beraber Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı‘nın bugün Ankara’ya giderek, "AK Parti Genel Merkezine, partiden istifasına dair dilekçeyi, Genel Merkeze sunduğu ve bundan sonra Nevşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak devam edeceği" şeklindeki iddialar ise henüz teyit edilebilmiş değil.

fibhaber
 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR