NEVŞEHİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDAKİ İDDİALARA SERT CEVAP VERDİ.

NEVŞEHİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDAKİ İDDİALARA SERT CEVAP VERDİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber,

AKP'den belediye başkanı seçilmesinin ardından, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Nevşehir'in eski belediye başkanı sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek partisinden istifa etmişti. İstifasının ardından kamuoyundan uzak olan Rasim Arı, AKP'lilerin hakkında çıkarttığı birçok dedikoduya sert tepki gösterdi.  Eşi Melek Arı ile birlikte sosyal medya hesabından 1 saati aşkın süren bir canlı yayın yapan Rasim Arı, hakkında çıkan kaset iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Yaptığı  canlı yayında kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara sert tepki gösteren Arı, "Eğer ki varsa böyle bir durum, bu olay sadece eşim ve beni ilgilendirir. Ama öyle bir şey söz konusu değil. Bir Allah’ın kulu beni bağ evlerinde basmamıştır. Kaset varsa yayınlamayan namerttir. Aileme ve şahsıma yapılan konuşmalar nedeniyle bunu yapmak zorundaydım. Beni susturdunuz Melek hanımı, oğlumu nasıl susturacaksınız? Herkes edebiyle adabıyla oturacak. Herkes ne yaptığını biliyor" ifadelerini kullanDI

“ÖLÜM OLSA SONUNDA SİZİNLE HESAPLAŞMAZ İSEM NAMERDİM”

Arı'nın tepkisi, söz konusu canlı yayından sonra da devam etti.

Arı, Facebook'taki hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben tek! Siz hepiniz! Sizden korkan namerttir. Topunuz gelin! Hodri meydan! Sizi bu şehrin saygıdeğer halkının vicdanına havale ediyorum" dedi.

Arı, bir diğer paylaşımında ise, "Şehrin yakasına kene gibi yapışan şehirdeki fitne üretim merkezi sahipleri! Ölüm olsa sonunda sizinle hesaplaşmaz isem namerdim. Sonu nereye varır ise varsın, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namerdim. Bu da öz Nevşehirli, kavruk yüzlü bir Anadolu insanı yeminidir. Allah’ım sana ant olsun ki dönersem namerdim. Sabahtan itibaren şehri sokak sokak gezeceğim, elinizden geliyor ise engelleyin. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

Kırşehirhabertürk



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR