MİLLİ MÜCADELE VE MİLLETİN DESTANININ ADI 23 NİSAN’DIR

MİLLİ MÜCADELE VE MİLLETİN DESTANININ ADI 23 NİSAN’DIR

Aksaray haber .salihler şehri. Aksaray haberleri

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Ağır çocukların zor şartlarda yaşam savaşı verdiği bugünlerde, çocuklara yönelik politikaların yetersizliğini gündeme taşıyarak, İyi Parti İktidarında bu sorunların yaşanmayacağı politikaları yürürlüğe koyacaklarını söyledi.  

İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır yayınladığı kutlama mesajında “‘Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez’ sözünden yola çıkarak, 102 yıl önce bugün küllerinden doğan bir milletin, vatan toprağını kurtarmak için içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen birlikte verdikleri Kurtuluş Savaşı'nın ardından Türk Milleti kendi kendini yönetebileceği bir meclise kavuştu. Milletin iradesi dışında hiçbir gücün tanınmadığı ve fırsat eşitliğinin temellerinin atıldığı bu kutlu gün ile ülkemizin teminatı olan çocuklara ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’ diye seslenen ulu önerimiz çocuklarımıza ülke sevgisini, bilincini ve özgüvenini bundan 102 yıl önce aşılamıştır.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102. Yıl dönümünü kutluyoruz. Dünyada, çocuklara armağan edilen tek bayram olan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımızı kutladığımız 2022 yılında, çocuk işçilerimizin zor şartlar altında çalıştığı, çocuklarımızın ekonomik sorunlardan dolayı büyük bir kısmının iyi ve düzenli beslenemediği, başta Aksaray olmak üzere ülkemizin birçok ilinde çocuklarımızın sokaklardan kurtarılamadığı acı bir tablo ile karşı karşıyayız.

Maalesef 2022' yılında, teknoloji çağında düzgün beslenemeyen, eğitim alamayan, ekonomik darboğazdan dolayı çalışıp aile ekonomisine katkıda bulmaya çalışan, çöp bidonlarından atık toplayarak evlerini geçindirmeye çalışan çocukların sayısı her geçen gün artarken yetkililer sadece sessiz sedasız bu acı tabloyu izlemektedir. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın daha iyi şartlar altında yaşayabilmesi için yapılması gereken onlarca iş varken, günü kurtaran siyaset, maalesef çocukların tam da bu gününde düştüğü zor durumda yanında olamamaktadır.

Dilerim ki bu. 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızın buruk kutladığı son bayramı olsun. İnşallah İYİ Parti iktidarıyla ülkemizin, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapılabilecek en iyi projeler yine İYİ Parti’nin olacaktır. Milli egemenliğimizin tescili olarak bugün 102 yaşına giren Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu ve milli egemenliğimizin tarihe altın harflerle yazılışının bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutladığımız bu güzel günde, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı sevgi ve minnetle anıyoruz” açıklamasında bulundu.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR