MİLLETVEKİLİ EREL’DEN SOMUNCUOĞLU’NA VEFA VURGUSU!!!

MİLLETVEKİLİ EREL’DEN  SOMUNCUOĞLU’NA VEFA VURGUSU!!!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

   Aksaray İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel TBMM’sinde yaptığı konuşmada Sadi Somuncuoğlu’nun emanetine sahip çıkarak son nefesine kadar Aksaray ve Türkiye’nin hizmetkarı olacağını açıkladı.

   TBMM’sinde söz alarak Sadi Somuncuoğlu’nu anan Ayhan Erel” Sadi Ağabeyin Emanetine sahip Çıkacaklarını ve  bu çerçevede Aksaray’ımızla ,Ülkemize Son nefesine kadar hizmetkarlık yapacağını belirtti.

   İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Devlet eski Bakanı   Aksaray ve Niğde eski Milletvekili Sadi Somuncuoğlu’nu andığı konuşmasında ”Türkiye ve Aksaray’ın yetiştirdiği en kıymetli devlet adamlarından birini kaybetmenin acısı içerisindeyiz Sadi Somuncuoğlu’nun kendilerine bıraktığı emanete sahip çıkacağız.

   Ülkemizin ve Aksaray’ımızın yetiştirdiği kıymetli devlet insanlarından, Türk milletçiliğinin simge ismi Aksaray Milletvekili Kıymetli Bakanımız Sadi Somuncuoğlu Rahmeti Rahman’a kavuşmuştur.

  Ömrünü Türk milletine, Türk devletine, Türk Bayrağına adayan ve bu uğurda her türlü cefayı çeken Aksaray’ımızın yiğit evladı Sadi ağabeyimizi gözyaşları ve Fatihalarla son yolculuğuna uğurladık.

   Aksaray’ın vekili olarak Sadi ağabeyimizin bize emaneti olan vatan görevini sonuna kadar yerine getirecek, güzel Aksaray’ımıza, cennet ülkemize son nefesimize kadar hizmetkâr olacağız.

   Türk milleti, Türk milliyetçileri Sadi ağabeyimizden razıdır; Yüce Allah da ondan razı olsun, makamı cennet olsun.” dedi. (Haber Ali Genç)



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR