MHP den Değerlendirme Toplantısı

MHP den Değerlendirme Toplantısı

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı beraberinde parti yöneticileri ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.
Kaşlı, Devlet Bahçeli´nin MHP´yi takip eden basın mensuplarıyla her yılın Ocak ayında yaptığı yemekli toplantısını , Aksaray´da MHP´nin sesini ve faaliyetlerini kamuoyuna ulaştıran basın mensuplarıyla birlikte yaptıklarını söyledi.
Kaşlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Şu an içinde bulunduğumuz yer sadece bir toplantı salonu ve odalardan oluşan bir bina değildir. MHP´nin teşkilatları bütün hemşerilerimizin güvencesi, Genel Merkezi Türk Milletinin son kalesidir. Dünya yıkılsa Şehit ve Gazi yuvası bu kale sarsılmayacaktır, çünkü davamız hak ve hakikat davasıdır, bu hareket dualıdır. Biz "Önce ülkem , sonra partim, sonra ben" diyen Aksaray ve Türkiye sevdalısı cesur yürekleriz. MHP üzerine hesap yapılamaz, hesap yapanların, tuzak kuranların, kurnazların, kuklacıların, sahte kurtarıcıların hevesleri bundan sonrada kursaklarında kalacaktır.
Biz Milliyetçi - Ülkücü Hareket olarak iktidarın açılım sürecine nasıl karşı çıkıp, şimdiki terörle mücadelesini sonuna kadar destekliyorsak, bugünde CHP ve yandaşlarının HDP  ittifakı ve işbirliğine karşı mücadele veriyoruz.
15 Temmuza tiyatro veya kontrollü darbe diyen CHP, darbenin kontrolünün kimde olduğunu kamuoyuna açıklamak zorundadır.
Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili düzeyinde darbecileri ve terör uzantılarını cezaevlerinde ziyaret eden CHP üst yönetimi nerede duruyor?  Atatürk´ün kurucusu olduğu partinin  Genel Başkanı piknik yapan teroristlere saldırmanız insan haklarına aykırı diyor. PYD Türkiye´yemi saldıracak , onlar vatanını koruyor diyor. PKK, PYD´nin korudukları toprakları neresi, Türkiye, Suriye, Irak ve İran topraklarının içerisinde başka bir terör devleti kurulduda bizim haberimiz mi yok? Atatürk´ün , İnönü´nün, Ecevit´in ve Baykal´ın partisi bumu?  Ak Parti içerisinde 120 ile 180 arası Milletvekilinde Bylock var diyen CHP Genel Başkanı bu isimleri açıklamak ve Cumhuriyet savcılarına bildirmek zorundadır.
Bu konuda açıklama yapamıyorlar ise CHP´nin üst yönetimi başkasının kontrolünde demektir.
TBMM yeni yasama yılında çalışmalarımız devam ederken, ülke ve Aksaray gündemi ile ilgili gerekli açıklamalarımızı ve müdahalelerimizi yerinde ve zamanında yapmaktayız. Bu yılın ilk basın toplantısını 12 Milletvekilimizle birlikte kamyoncu ve nakliyeci esnafımızın yaşadığı sorunları geçtiğimiz hafta icerisinde TBMM´de dile getirdik. Esnafımızın , işçimizin ve memurumuzun sorun ve sıkıntılarıyla birlikte özellikle sağlık alanında hemşehrilerimizin sıkıntılarının sıkı takipcisiyiz. Aksaray´ımıza kazandırılması için seçim döneminde  gündeme getirdiğimiz Acemi askeri birliği ve Hasandağına komando birliği, 15 bin kişilik ilimize yakışır futbol stadyumu , Çevre yolu ve demir yolu projelerinin bir an önce gerçekleşmesi için TBMM´de dile getirip ilgili  Bakanlıklarla görüşerek , istişarelerimiz devam etmektedir.
 
TBMM çalışmalarımızdan fırsat bulduğumuz  bütün zamanları Aksaray´ımızda hemşehrilerimizle bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada partili ayrımı yapmaksızın düğünde, cenazede, açılışta, iyi ve kötü günlerine ortak olarak iç içe olacağımızı belirtiyor, 2020 yılının Ülkemize, Milletimize, Aksarayı´mıza ve bütün hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyoruz? 

Eğemen
  



Anahtar Kelimeler: Değerlendirme Toplantısı

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR