KENT BAŞKAN DERGİSİ BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARINI OYLAMAYLA SEÇECEK

KENT BAŞKAN DERGİSİ BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARINI OYLAMAYLA SEÇECEK

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

  Yazarımız Ali Genç’in il temsilcisi olduğu merkezi Kayseride bulunan ülkemiz geneline hitap eden Kent&Başkan dergisinin geleneksel ödülleri Türkiye genelinde yapılacak anketle belirlenecek. 

   Anketin sonunda her il ve illerdeki ilçe ile Belde belediye başkanlarının bir nevi hemşerileri tarafından performanslarının da ölçüleceği anketle merkezden başarı belirlemesi yerine direk olarak vatandaşın bu konudaki fikirleriyle adaylar belirlenmiş olacak. 

İNTERNETTEN YAPILACAK OYLAMAYLA BAŞARILI BAŞKANLAR TAKTİR EDİLİRKEN BAŞARIYA GÖTÜREN PROJELERLE BAŞKANLAR BİRBİRİYLE HİZMET YARIŞI YARIŞACAK 

  Yapılacak oylamayla gerçekleştirdikleri özgün projelerle şehirlerinin gelişmesine katkı sağlayan, kentine ve kent insanının hayatına değer katan belediye başkanlarını takdir ve teşvik edilmesi için gerçekleştirilen  Türkiye’nin en prestijli yerel yönetim ödülü olan Kent&Başkan Ödülleri sahiplerini bulacak. 

   Küresel salgın haline gelen Covid-19 nedeni ile yaşadığımız bu zor süreçte görevlerinin başında, sahada olan belediye başkanları ve ekiplerinin kentleri için ortaya koyduğu fedakar çalışmaları takdir ve teşvik etmek noktasında da ayrı bir öneme sahip olan Kent&Başkan Ödülleri ile projelerimiz yarışacak, Kentlerimiz ve Başkanlarımız kazanacak.
   Çevre yönetiminden kültür yaşamına, spordan eğitime, kent içi ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar birçok hizmet dalında gerçekleşen ve gerçekleşmekte olan projeleri yine vatandaşlarımız oylayacak.  

   Elbette kentlerimizin nüfuslarını da göz önünde bulundurarak vatandaştan yüksek oy alan projelerimiz öne çıkacak ve bu projelerin mimarları olan belediye başkanlarımıza verilecek Kent&Başkan Ödülleriyle başarıları ete kemiğe büründürülecek. 

  Oylama1 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek ve bu tarihte gelen oyların tasnifinin ardından önceden belirlenecek ve duyurulacak tarihte yapılacak törende vatandaşların oyladıkları başkanlardan başarılı olanlar  ödüllerine kavuşacak(Haber Furkan Karatay) 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR