İyi Partiden Anadolu Eksprese Ziyaret

İyi Partiden Anadolu Eksprese Ziyaret

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Anadolu Ekspress Gazetesi  imtiyaz sahibi ile görüşen İYİ Parti heyeti ?Bizler 24 Haziran Seçimi öncesi ve sonrası ilimizde olması ve olmaması gerekenler konusunda ne söylediysek haklı çıktık? dedi.

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ?Artık hastanenin fiziki yapısı ve çöp kokularından bile bahsedemiyoruz. Çünkü hastanede doktor yok. Bugün Aksaray´dan nüfus ve yüzölçümü olarak küçük olan birçok illere Sağlık Bakanlığından yeterince personel ve doktor atanırken, ilimizde, ki adı üzerinde, eğitim araştırma hastanesi olan hastanemizde doktor yok. Mevcut milletvekilleri sağa sola gidip fotoğraf kareleri vereceklerine icraatlar yapsınlar. Allah aşkına 4 tane doktor getirilemeyen bir konumda bir devlet hastanemiz var? diye konuştu.

?6 Aydır Hizmet Bekliyoruz Boşa Geçti?

Aksaray Belediyesi ile ilgili de görüşlerini dile getiren İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel ?31 Mart seçimlerinden sonra mevcut belediye başkanına biz bir süre verdik. Bu sürenin son 1 ayına giriyoruz. Hadi dedik ilk 6 ay işte ?hay hay huy huyla´ geçti. Proje yok,  iş yok, hiçbir şey yok. Sabırla bekliyoruz. Neticede Aksaray Belediyesi basına da yansıdığı ve geçmiş dönemlerde bizim de sıkça söylediğimiz gibi çok hoyratça, kaynakları cömertçe ama nereye harcandığı belli olmayan şekilde yönetilmiş. Bu AK Partili belediyelerin son yıllardaki en büyük handikabı. Hangi belediyeyi tutsak elimizde kalıyor. Neticede mevcut belediye başkanının iyimser bir şekilde, iyi bir şeyler yapmasını sadece bekliyoruz. Gözümüz Aksaray Belediyesinin üzerinde? ifadelerini kullandı.

?Anahtar Partiyiz?

Milletvekili Erel İYİ Partinin tüm ülkede ve Aksaray´da artık bir çözüm ve ihtiyaç partisi olduğunun son süreçlerde daha net anlaşıldığını söyleyerek ?İYİ Parti iyi yoldadır ve Allah nasip ederse önümüzdeki yıllar bunu daha net ortaya koyacaktır. Halkımızın tüm Türkiye´de olduğu gibi ilimizde de İYİ Partili kadrolara teveccühü her geçen gün artmaktadır. İYİ Parti Türkiye´de sorunların, sıkıntıların çözülmesi konusunda anahtar partidir. Gücünü her geçen gün artırarak yoluna devam etmektedir? ifadelerini kullandı.

?Endişelerde Haklı Çıktık Kulak Verin?

Milletvekili Erel ?Bizler nasıl çöp tesisinin şehir merkezine yakın yapılmasını uygun görmediysek ve haklılığımız ortaya çıktıysa, şimdi de son günlerde mezbahaya yakın bir yerde bir hayvancılık organize alanı düşünülüyor bunu doğru bulmuyoruz. Bugün şehir genişliyor. Bizler mandıraların ve bu tür kesimhaneleri şehrin dışına taşınması gerektiğine vurgu yaparken böyle bir çalışmanın ileride şehir yaşantısına büyük sıkıntı olacağını düşünüyoruz? şeklinde konuştu.

Toplantılara Tüm Meclis Üyeleri Katılmalı

Aksaray Belediyesinin AK Partili belediye meclis üyeleri ile belediyeye ait tesislerde toplantılarda, yemeklerde, kahvaltılarda bir araya gelmesini de eleştiren Ayhan Erel ?Yapıyorsanız bir toplantıyı bütün belediye meclis üyeleri ile yapacaksınız. Kendi aranızda yaptığımız toplantı gayet doğaldır. Milletin size emanet etmiş olduğu tesislerde yiyip, içip sadece kendi grubunuzla oralardan faydalanmak etik değildir? uyarısında bulundu.

Türemiş ?Eylül Bizim Yenilenme Ayımız?

İYİ Parti İl Teşkilatının eylül ayı içerisinde yenilenme hareketi içerisine girdiğini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ?Eylül ayı içerisinde ciddi anlamda ilçe ve beldelerdeki teşkilatlanmalarımızı güçlendireceğiz. Aktif olanlara yeni katılımlar sağlayacağız. Pasif olanları yenileriyle değiştireceğiz. Partimize her geçen gün üye ve teveccüh sayısı artmaktadır. Allah nasip ederse eylül ayı içerisinde il, ilçe, belde yönetimlerimizle de hemşehrilerimizin huzurunda bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz? şeklinde konuştu. 

Aksaray Portal-Dilek Eyüboğlu



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR