İstihdama Yönelik Projelerde Gençler ve Bayanlar Desteklenecek

İstihdama Yönelik Projelerde Gençler ve Bayanlar Desteklenecek

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

*KOP İdaresinin 2021 yılında KOPSOGEP ve KOP Okuyor programları kapsamında vereceği mali destek proje başlıkları belirlendi. “Genç ve Kadın İstihdamı, Mesleki Gelişim” ve “KOP Hayal Kütüphaneleri” başlığı altında hazırlanacak yenilikçi ve model projeler destek almaya hak kazanacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2021 yılı Mali Destek Programları kapsamındaki Sosyal Projelere yönelik başvuru takvimini belirledi. Kamu kurum ve kuruluşlarının bireysel veya ortaklı hazırlayacakları proje teklifi başvurularını 1 Mart 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar İdarenin proje havuzu sistemi olan proje.kop.gov.tr adresinden online olarak gerçekleştirebilecek.

Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerinden oluşan KOP Bölgesindeki kamu kurum ve kuruluşları tarafından bölgenin önceliklerine uygun, yenilikçi, model, okuma kültürüne katkı sunan, hayal kurma becerisini geliştiren ve özellikle istihdama yönelik hazırlanacak projeler, oluşturulan KOP Proje Havuzunda toplanıyor. KOP İdaresi tarafından yürütülen KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi (KOP Okuyor) programı kapsamında ‘KOP Hayal Kütüphaneleri’ile KOP Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP) kapsamında ‘Genç ve Kadın İstihdamı, Mesleki Gelişim’ konu başlıklarında hazırlanacak projeler için başvurularını gerçekleştirilebilecek.

“Genç ve Kadın İstihdamına Yönelik Yenilikçi Projeler Desteklenecek”

KOP İdaresi tarafından, bölgenin ihtiyaçlarını kapsayan, yenilikçi, istihdam ve insana yatırım olarak nitelendirebilecek beşeri sermayeyi güçlendirmeye yönelik projelerin her zaman öncelikli olarak değerlendirildiğine dikkat çeken KOP İdaresi Başkan vekili Halil İbrahim Tongur, 2021 yılı KOP Sosyal Projeleri Mali Destek Çağrı programında da bu hassasiyeti göz önünde bulundurduklarını söyledi.

Yeniaksaray



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR