İmam-Hatipliler Derneğinden Harekata Destek

İmam-Hatipliler Derneğinden Harekata Destek

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla TSK tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı´na Aksaray Önder Derneğini destek açıklamasında bulundu. Aksaray İmam Hatipliler Derneği, Aksaray Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü tarafından  organize edilen Mehmetçik için duaya sabah namazı buluşması Aksaray Ulu Camiinde yapıldı. Sabah Namazı Buluşmasına yüzlerce vatandaş, Aksaray ÖNDER Derneği başkanı, Kuddusi Bakar, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Müftüsü Cemallettin Bal, AK Parti bir önceki dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve STK başkanları katıldı. Sabah namazında dualar edildi hatimler okundu namaz sonrası Aksaray Belediyesi tarafından çorba ve simit çay ikramı yapılarak Mehmetçik için kurbanlar kesildi.

Türkiye´nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı´na destek açıklamasında bulunan Aksaray ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar açıklamalarda bulunarak vatandaşlarla Mehmetçiğe selam vererek destek açıklamasında bulundular.

Aksaray Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar; ?Türkiye Cumhuriyeti 35 yıldır çocuk kadın yaşlı demeden sivilleri hedef alan kanlı bir terör örgütü olan PKK ile mücadele ediyor Türkiye´de politik kararların alınmasından uygulanmasına istihdamdan eğitime kadar hiçbir alanda etnik ayrımcılık yapılmadığının şahidi olan Türk ve Kürt sivillerin oluşturduğu sivil toplum kuruluşları olarak ülkemizin bu mücadelede uluslararası toplum tarafından yalnız bırakılmasını hakkın adaletin güvenliğin değil Terörün şiddetin  desteklenmesini Endişe ile takip ediyoruz bütün dünya bilmelidir ki PKK, PYD, YPG, DEAŞ en çok da kadın ve çocukları mağdur etmektedir çocukları terör eylemlerinde  kullanmakta istismar etmektedir örgütten kaçmak isteyenlere de sistematik işkence uygulamaktadır. örgütten kaçarak teslim olanlar eli kanlı terör bu örgütünün gerçeğini açık bir şekilde ortaya koymaktadır Barış pınarı Harekatı  sadece ülkemizde değil dünya barışına da önemli katkılar sağlamaktadır. Bu operasyon sonucunda PKK, PYD, YPG,ve  DEAŞ temizlenen bölgede tekrar Suriyeliler için güvenli bir yaşam alanı kurulacaktır. Harekatta hiçbir sivilin hedef alınmadığının  ve kimyasal silah kullanılmadığının altını tekrar tekrar çiziyoruz. Bu konuda sosyal medyada paylaşılanların ispat ve delile dayanmadan kurgulandığını ifade etmek istiyorum. Terör günün birinde kendini destekleyeni vuran  çok tehlikeli bir araştır. Bu açıdan dünyanın her yerinden adaletin hukukun ve insan haklarının yanında duran herkesi Bu eli kanlı terör örgütüne dur demeye ve Türkiye´nin bu haklı mücadelesine desteğe çağırıyoruz. Teröre destek olan Amerika´yı, Avrupa Birliği´ni ve tüm yandaşlarını nefretle kınıyoruz? dedi.

?Allah Askerimizin Yardımcısı Olsun?

?Bizler Aksaray halkı olarak tüm kurumlarımızla, tüm STK´larımızla bölgemizde terörü yok etmeye ant işmiş kahraman Türk ordumuzla aynı inanç ve kararlılık içinde Barış Pınarı Harekâtı´nı en samimi duygularımızla sonuna kadar desteklediğimizi buradan tüm dünyaya İlan ediyoruz? diyen Bakar 

?Allah Türk askerinin ve Türk milletinin yardımcısı olsun Mehmetçiklerimizin ayağına taş değmesin İnşallah bunları dahi kanamadan sağ salim sevdiklerine kavuşsunlar.

Bugün Aksaray Halkı olarak siyasi hırslarımızı, hesaplarımızı küskünlüklerimizi bir kenara bırakarak ehliyet ve liyakatle Cumhurbaşkanımızın, ordumuzun, milletimizin yanında olmalıyız bugün kalbimizle dualarınızla ordumuzun yanında olduğumuzu gösterdik. Yarın malımızla ve dahi kanımızla, canımızla ilelebet çocuklarımızla gençlerimizle yaşlılarımızla Aksaray Halk olarak Mehmetçiklerimizin yanındayız olmaya da devam edeceğiz söz konusu vatansa gerisi teferruattır Rabbim kılmış olduğumuz namazlarımızı, yapmış olduğumuz dualarımızı, birazdan keseceğimiz kurbanlarımızı dergahı izzetinde kabul ve Karil eylesin inşallah Zeytin Dalı  Harekatı ile başlayan operasyon Zeytin Dağı´nda Kudüs´te İnşallah, bir olalım iri olalım diri olalım kardeş olalım hep birlikte Türkiye olalım? diye konuştu. 

Aksaray Portal-Bayram Aksu



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR