Hüseyin Başkanla Devam Ediliyormu

Hüseyin Başkanla Devam Ediliyormu

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Siyasetin Gündemi Bu İddialarla Isındı
 

  Geçtiğimiz hafta AK Parti Aksaray Koordinatör Milletvekili Abdullah Güler Aksaray´a gelerek iki gün boyunca ilimizde kalmış, AK Parti İl Yönetimi başta olmak üzere ilçe ve belde teşkilatlarıyla görüşerek detaylı bir çalışma yapmıştı. Aksaray Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler´in yaptığı detaylı çalışmaları bir rapor halinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Bölge Sorumlusu Halis Dalkılıç´a ilettiği ve AK Parti´nin mevcut İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´un il başkanlığı görevine devam edeceği kararının  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığı bilgisinin verildiği iddia ediliyor.

?Kongre Hazırlıklarını Yap? Talimatı

AK Parti´nin 2021 Ocak ayında büyük kongre hazırlığı yaptığı, buna göre bir çok il başkanının değişmesi ya da  mevcut bir çok il başkanının yeni dönemde görevlerine devam ederek İl Kongre süreçlerinin başlatılması planlanıyordu. Aksaray siyasi arenasında  il başkanının durumu, hakkında en çok konuşulan iller arasında yer alırken, geçtiğimiz hafta beklenen haberin Genel Merkez´den Mevcut  AK Parti İl Başkanına şifahen ?Görevinin başındasın, kongre öncesi hazırlıklarını yap´ mesajıyla iletildiği  ifade ediliyor.

Kaynaklar Doğruladı

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´a yakın kaynaklar  ?Malumunuz ilimizde mevcut AK Parti Yönetimi ve İl Başkanımız ile ilgili bir çok dedikodu havada uçuşuyordu. Geçen hafta Aksaray İl Koordinatör Milletvekilimiz Abdullah Güler ilimize gelerek detaylı bir çalışma yaptı. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir ve Bölge Sorumlusu Halis Dalkılıç ile yapılan görüşmeler sonunda AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla mevcut İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy´un AK Parti İl Başkanlığı görevine devam ederek, Partimizin 2021 yılındaki büyük kongre süreci öncesi 2020 İl Kongre sürecimizin henüz kesinleşmeyen takvimi öncesi çalışmalarına başlanılacağını söylediler?  ifadelerini kullandı.

Öte yandan 2020 Ocak ayı itibariyle AK Parti´nin İlçe Teşkilat Başkanları için çalışmalara star vereceği Gülağaç ilçesi, AK Parti İlçe Başkanı´nın görevinden istifa etmesinin ardından Gülağaç İlçesine bu süreçte yeni ilçe başkanının atamasının gerçekleşeceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Aksaray Portal-Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR