HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

Aksaray Hbaer,Salihler şehri,Aksaray haberleri.

31  Mart 2024 mahalli seçimlerine yaklaşık 8.5 ay var.Bu seçime cumhur ittifakı yine favori olarak giriyor.Genel seçimleri Cumhur ittifakının kazanması ve meclis de çoğunluğu elde etmesi sebebiyle,gerek büyük şehirlerde,gerekse küçük iller,ilçeler ve kasabalarda ,millet ittifakı ile giren partilerin şansı azalmış oluyor. Tabiki siyasette her şey değişebilir,ancak şu anki konjektürel durum bunu gösteriyor.Millet ittifakınında seçimlerden sonra bozulmasıyla Cumhur ittifakı bir adım önde gözüküyor.İlimizin önemli kasabalarından olan Helvaderede de mevcut başkan Arif Bellikli yapmış olduğu hizmetlerle favori gözüküyor.En son Hasandağı-Helvadere şenlikleri ve çok önemli olan düğün ve nişan evide bunun göstergesidir diye düşünüyoruz.

Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli efendiliği,dürüstlüğü ,güler yüzlülüğü ile vatandaşlar tarafından seviliyor.Yaklaşan belediye seçimleri öncesinde de ,milliyetçilik akımının arttığı ülkemizde ve Aksaray da favori diyebiliriz. En az 1 dönem daha yapmasının kasaba için iyi olacağı kanaatindeyiz.Çünkü; sistem oturmuş,disiplinli bir şekilde işler yürüyor.Dolayısıyla belkide Cumhur ittifakının ortak adayı da olabilir. Tabi ki son söz genel merkezlere ait.

Eşsiz doğası ve tarihi yerleri ,göleti ile ilimizin önemli kasabalarından olan Helvadere ‘nin ayrıca 100 il 1000 ilçe projesi kapsamında ilçe olmayı hak ettiğini söyleyebiliriz.Şimdiden kendilerine ,özellikle de başkan Arif Bellikli ye ’de başarılar diliyoruz. Aksaray yeni bir ilçe kazansın diyoruz.


 



Anahtar Kelimeler: HELVADEREDE UYGUN BAŞKAN!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR