Grandgarden Cafe Restaurant´Açıldı

Grandgarden Cafe Restaurant´Açıldı

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray´ın tanınan İş İnsanı Murat Uslu, Grand Garden Kafe´yi hizmete açtı. Grandgarden´ın açılışına Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Maya Hastanesi Sahibi Dr. Rıfkı Karabatak, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, SGK İl Müdürü Bilal Akgün, Kule Alış Veriş Merkezleri Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ünalan, STK başkanları, ilimizin sevilen iş insanları ile birlikte çok sayıda davetli ve misafirler katıldı.

Grandgarden´ın açılışı öncesi İş İnsanı Murat Uslu misafirlerini kapıda karşılayıp tek tek ilgilenirken davetliler canlı müzik eşliğinde açılışın yapılacağı saate kadar sohbet  etme imkanı buldu. Davetliler açılış için hep birlikte açılışın yapılacağı alana geçti.

Grandgarden´ın açılış kurdelesini İşletme Sahibi Murat Uslu, İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, MHP il Başkanı Mustafa Çölkesen, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, SGK İl Müdürü Bilal Akgün, Maya Hastaneleri Sahibi Dr. Rıfkı Karabatak, Kule Alış Veriş Merkezleri Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ünalan ile ilimizin sevilen iş insanları ve davetliler birlikte kesti.

Aksaray´ın Sosyal Yaşamına Katkıda Bulunacak Nezih Bir Ortam

Aksaray´ın en elit cafe restaurantlarından biri olma özelliğini taşıyan Grandgarden Cafe Restaurant´ta sabah kahvaltısı için otantik bir bahçe bulunurken, oyun severler için normal ve VIP salonlarıyla müşterilerine güzel zaman geçircekleri bir mekan hazırladıklarını belirten İş İnsanı Murat Uslu ?Grandgarden kalitesini ispatlamış elit bir cafemizdir. Bizler ufak dokunuşlarla müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için güzel bir çalışma yaparak Grandgarden Cafe Restaurant´ımızı yeniden müşterilerimizin hizmetine açtık. Canlı müziğimiz, oyun salonlarımız, vitamin bar ve gençler için gece kulübümüz ile her türlü etkinlik için geniş alanlarımız ile sevenlerimizi, müşterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bugün açılışımıza gelerek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve sevenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm Aksaraylıları mekanımıza bekliyoruz? diye konuştu.

Aksaray Portal-Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR