Gazeteciler Cemiyetinden Kolcu´ya Ziyaret

Gazeteciler Cemiyetinden  Kolcu´ya Ziyaret

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve Gazeteciler Cemiyeti´ne üye yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile gazete imtiyaz sahipleri, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu´yu makamında ziyaret ederek İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

90´lı yıllarda ilimizde görev yapan ve uzun bir aradan sonra Aksaray İl Emniyet Müdürü olarak atanan, Aksaray´ı yakından tanıyan İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu´ya aynı zamanda hayırlı olsun dileklerini de ileten Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karatay ?İlimiz şirin bir Anadolu kenti. Özellikle kavşak noktasında bulunması sebebiyle Güneydoğu illerinden Batı illerine art niyetli, yasadışı, kaçak mal ya da uyuşturucu sevkiyatı yapanları amansız takip edişinizi ve suçluların korkulu rüyası olmanızı Aksaray İl Emniyeti´ne bağlı tüm ekiplerin yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz? dedi. Karatay ziyarette ?İlimizi yakinen tanıyan, daha önce görev yapmış Sayın İl Emniyet Müdürümüz Murat Kolcu´nun tekrar il emniyet müdürü olarak atanması bizim için bir şanstır. Ayağının tozuyla gelir gelmez, hiç yabancılık çekmeden Aksaray halkı ile haşır neşir olması, tüm kamuoyunun takdirini toplamıştır. Sayın Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm emniyet çalışanlarımızın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz? diye konuştu.

?Dostluklarımız Baki?

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, samimi bir sohbet içerisinde gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Hepimizin ortak derdi, Aksaray´ın huzuru, vatandaşlarımızın güvenilir ortamda işlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri ve normal yaşamlarını sürdürebilmeleri. Bu konuda gazetecilere de büyük iş düşüyor. Sizlerin çoğunu yakından tanıyorum. Bu naif şehre elimizden geldiğince hep birlikte güzel çalışmalar yapmak ortak hedefimiz. Neticede makamlar gelir geçer, dostluklar ve yapılan hizmetler baki. Bu duygu ve düşüncelerle Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Karatay ve gazeteci dostlarımızın bizleri ziyaret etmesi bizi çok mutlu etmiştir. Ben de çalışmalarınızda başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti heyeti İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu´yu makamında ziyaret ettikten sonra, Emniyet Müdürlüğü Genelgesi ile İl Emniyet  Müdür Yardımcılığı görevine atanan bir önceki KOM Şube Müdürü ve yeni Emniyet Müdür Yardımcısı Sadettin Bircan´ı, KOM Şube Müdürü ve Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu´nu makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Aksaray Portal-Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR