Erzincanspor a karşı Rekabette Üstünlük

Erzincanspor a karşı Rekabette Üstünlük

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi,Aksaray haber

Siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor ile Erzincanspor arasında 2003-2004 sezonunda başlayan rekabette siyah beyazlılar 8 kez karşı karşıya geldiği Erzincanspor’a karşı ezici bir üstünlük kurdu. Siyah beyazlı temsilcimiz ligde 26 .hafta heyecanında ise Dağılgan stadında Erzincanspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devre Enes Soy’un penaltı’dan attığı gol ile rakibini evinde puansız gönderdiği gibi şampiyonluk yolunda da rakibine önemli bir çelme taktı. Erzincan karşısında aldığı kritik galibiyet ile zirve yolunda önemli bir avantaj elde eden siyah beyazlılar play off yolunda ise önemli bir avantaj elde etti.
Siyah beyazlı temsilcimiz doğu ekibi Erzincanspor ile bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Aksarayspor oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 kez rakibine yenildi.
Rakibi karşısında siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray aldığı tek yenilgiyi ise 2014-2015 sezonunda lige veda edip bölgesel lige düştüğü sezon 15 şubat 2015 tarihinde Dağılgan stadında 1-2’lik skor ile aldı.
Erzincanspor’a karşı siyah beyazlılar oynadığı 8 karşılaşmada rakip filelere 6 gol gönderirken kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Erzincanspor ile 2003-2004 sezonunda başlayan rekabette TFF 2. Lig heyecanında 1-0 ve 0-0’lık skorlar ile sahadan ayrıldı. 2004-2005 sezonunda ise 2-0 ve 0-1’lik skor elde etti. 2014-2015 sezonunda ise 1-2 ve 1-1’lik sonuçlar ile galibiyet alamadığı bir sezonu geride geçirdi. Bu sezon ise ilk devre heyecanında rakibi ile deplasmanda golsüz berabere kalan siyah beyazlı temsilcimiz evinde oynadığı rövanş maçını ise 1-0 kazandı.

S.Ulukaya-H.Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR