CAM ÇERÇEVE SEKTÖRÜNDE İŞLER YOĞUN

CAM ÇERÇEVE SEKTÖRÜNDE İŞLER YOĞUN

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Evlerin dekoru tablo ve ayna ile farklılaşıyor. Evimizin koridorunda, yatak odalarımızdaki dolabın kapağında, oturma odamızın başköşesinde ve birçok yerde aynalar hem dekor hem kılık-kıyafet kontrolü için tercih ediliyor.
Aksaray´da 20 yıldır ayna, cam, tablo ve çerçeve yapımıyla hizmet veren Şakir Günay, ?Yatağımızdan kalkar ilk aynaya bakarız, evden çıkarız aynaya bakarız, eve geliriz yine aynaya bakarız? dedi.
Sektöre dair bilgiler veren Günay; ?Şehir merkezinin tek camcısı olmam sebebiyle işlerim iyi durumda. Tek sıkıntım birçok yere yetişemiyor olmamda. Bunu da sıkıntı olmaktan, diğer camcı arkadaşlara yönlendirerek çıkarıyorum. Arkadaşlarımızın da nasiplenmesini ve vicdani sorumluluğumuzu yerine getirmenin de ayrı bir mutluluğu oluyor? şeklinde konuştu. 
Meslekteki sıkıntının yeni eleman yetişmemesi olduğunu vurgulayan Günay; ?Artık bu meslekte alttan eleman yetişmiyor. Birçok meslekte olduğu gibi bizde tükenmeye doğru gidiyoruz.  Burada her ebatta ayna, çerçeve ve cam hizmeti veriyoruz. Tablo yapıyoruz. Resimlere, belgelere çerçeve hazırlamakla günümüz geçiyor? dedi.
Evlerimizin vazgeçilmez eşyaları arasında aynaların olduğunu ve farklı ayna çeşitleriyle de hizmet verdiklerini belirten Günay, ?Eve ilk girdiğimizde, evden çıkarken ya da yataktan ilk kalktığımızda önce aynalara bakarız.  Aynalar kişinin kendisiyle alakadar olması bakımından güzel bir eşyadır ve oldukça da önemli bir yere sahiptir" diye konuştu.

Eğemen-Ali Furat



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR