BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇERDEN AÇIKLAMA

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇERDEN AÇIKLAMA

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediyesi ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler planlanan programlarla bölge bölge çalışmalarını sürdürecek.

Şehrimiz hızlı nüfus artışı ile her geçen gün ihtiyaçlarda artmaya devam ediyor. Yeni yolların yanı sıra gözle görünmeyen ihtiyaç olan alt yapı çalışmaları farklı noktalarda yapılıyor.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinin olduğu bölgede imara uygun ihtiyaç duyulan yerlerde yol açma çalışmaları devam ediyor. Yeni yapılan binaların ihtiyaç duyduğu içme suyu hattı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Belediye ekipleri Tacinmahallesinde yapılan yeni binaların kanalizasyon bağlantılarını yapıyor ve içme suyu hatlarını teknolojiye uygun olan Polietilen borular döşeniyor.

Belediye ekipleri Tacin mahallesinde imara uyun olarak açılan yollarda bulunan binaların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla günümüz teknolojisine uygun 860 metre Polietilen borular döşeyerek çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada ?Hızla nüfusu artan ve gelişen şehrimiz için yeni yollar ve alt yapı üst yapı çalışmalarımızı şehrimizin farklı noktalarında devam ediyoruz. Günümüz teknolojisine uygun malzemeler kullanarak Aksaray Belediyesi olarak yeni teknolojileri yakından takip ederek şehrimize uygulayacağız. Her geçen gün ihtiyaçları artan şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR