BAŞKAN ALTINSOYDAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AÇIKLAMASI.

BAŞKAN ALTINSOYDAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AÇIKLAMASI.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Organize Sanayi Bölgesinde 4 bin 500 kişinin iştiham edileceği, 3,65 milyar liralık yatırımın hayırlı olmasını diledi.
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıların gözdesi olmaya devam ettiğini bildiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gıda, inşaat, otomotiv yan sanayi, tarım aletleri ve makineleri, tekstil, mobilya ve plastik sanayinde birçok dış ülkeye ihracat yapan çok güçlü, kaliteli büyük ve köklü firmalarının bulunduğu Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde halen 12 bin 500’ün üzerinde işçi kardeşimiz istihdam ediliyor. Bu sayının, bölgede faaliyet gösteren tesislerin tam kapasiteye ulaşması, inşaatı devam eden tesislerin üretime geçmesi ve 3. Genişleme alanının da faaliyete geçmesi ile birlikte 25 bini aşması hedeflenmektedir. Aksaray olarak güçlü bir ihracat yapımız söz konusu. Son yıllarda Aksaray sanayisindeki bu gelişim ve değişimler şehrimiz ve ülkemiz adına umut veriyor. Sanayimizin gelişmesi ve güçlü olması hepimiz açısından çok önemli. AK Parti Aksaray İl teşkilatı olarak tüm sanayicilerimizin işlerini hızlandırmak ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Geçmişte olduğu gibi pandemi döneminde üretime, sanayiciye destek olmak ve çarkların daha hızlı çalışması için, en önemlisi 2023 yılı hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya ve yardım etmeye her zaman hazırız” dedi.
Yapılan girişim ve çalışmalar sonucu Resmi Gazete’de yayımlanan listeye göre Kasım ayında en büyük yatırım yapacak olan şirketin Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ni tercih ettiğini de aktaran Başkan Altınsoy, “Kasım ayı yatırım teşvik listesine göre LC Waikiki’nin ilimizdeki OSB yatırımının büyüklüğü 3,65 Milyar TL olacak. Bununla beraber yatırımla birlikte 4 bin 500 kişiye istihdam sağlanması öngörülüyor. Yatırımın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca yatırımın ilimize kazandırılmasında emeği geçen Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Ticaret Odası Başkanımıza ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR