BAŞKAN DİNÇER, ?VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ ÖNEMSİYORUZ?

BAŞKAN DİNÇER, ?VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLERİ ÖNEMSİYORUZ?

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve geldiği günden bugüne kadar şehir merkezinde trafiğin aksadığı noktalarda yeniden düzenlemeler yaptırarak trafiği rahatlatmaya devam ediyor.

Daha önceden Piri Mehmet Paşa çarşısı çıkışında yapılan düzenleme ile Eski Sanayi Caddesinden sağa dönüşlerde beklemeyi kaldırmıştı. Ayrıca sanayi kavşağında ve adese kavşağında yapılan düzenlemelerde trafik akışı daha düzenli hale gelmiş ve yaşanan karmaşıklık ortadan kalkmıştı.

Aksaray Belediyesi ekipleri geçtiğimiz hafta Kurtuluş Kavşağında başlatmış oldukları çalışmaları hafta sonunda da devam ettirdi. Kurtuluş kavşağının yeniden açılması yönünde vatandaşlardan gelen yoğun taleplere sessiz kalmayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer belediye ekiplerine talimatı vererek geçtiğimiz günlerde çalışmaları başlatmıştı. Öte yandan ekipler, eş zamanlı olarak Coğlaki Kavşağı ile Kurtuluş Kavşağı arasında kalan bölgede orta refüjde düzenleme yaparak yolun genişletilmesi için de çalışma yürütüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ?Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok önemli. Halkımızla yaptığımız istişarelerde ve buluşmalarda Kurtuluş Kavşağının yeniden açılması yönünde yoğun bir talep vardı. Onların bu isteklerine sessiz kalmadık. Ekiplerimize daha önceden buranın açılmasıyla ilgili hazırlık yapmaları yönünde talimat vermiştim. Yaz sezonunda trafiğin aksamaması ayrıca bölge esnafımızın ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu zamana kadar beklettik. Çünkü biz sadece kavşağın yeniden açılması değil aynı zamanda Coğlaki Kavşağı ile Kurtuluş Kavşağı arasındaki yolun genişletilmesini de istedik ve ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlayarak yeniden trafiğe açacağız.? Dedi.

Aksaray Belediyesi ekipleri bölgede bulunan bazı ağaçları ise profesyonel makinelerle sökerek yeni terminal bölgesinde bulunan parklara taşıdı. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Evren Dinçer´e ve ekibine teşekkür ettiler.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR