BAŞKAN ADAYI LEVENT SERDAR ŞAHİNDEN AÇIKLAMA

BAŞKAN ADAYI LEVENT SERDAR ŞAHİNDEN AÇIKLAMA

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Bilbordlarda, gazetelerde, protokollerde, makam araçlarında boy gösteren, halkının derdinden bi haber bir başkan değil; Halkının garsonu olan, halkın içinden, mütevazi bir belediye başkanı olacağız..

Dürüst belediyecilik anlayışımız ve Temel prensiplerimiz

? ?Planlı ve programlı? vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde eksiksiz ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız.

? ?İşi ehline vereceğiz? ?akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım´ diye bir cümle artık tarihe karışacak, işin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım göz etmeyeceğiz

? ?Yolsuzluk ve israfa Geçit vermeyeceğiz? kaynaklar vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak, ihaleler kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak gösteriş lüks ve şatafattan uzak duracağız.

? Bize emanet edilen mali imkanlara ve mülke yetim malına sahip çıkar gibi ?Sahip çıkacağız? herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin Alın terine sahip çıkacağız.

? Hizmette, atamada partizanlık ve ?Ayrımcılık yapmayacağız? aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız.

? Kapımız her zaman ve herkese ?Açık olacak? Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız.

? Her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak yerel ve kültürel ?değerleri koruyup zenginleştirecek? şehrimizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve Bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız.

? Hizmetlerimizde her işi ?hızlı, doğru ve estetik? biçimde yapacağız. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanacak. Şehrin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alacağız.

? Hesap verilebilir ve ?şeffaf olacağız? hesap verilebilirlik ve şeffaflık açısından yapılan tüm hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılması sağlanacak.

? İmar uygulamalarında hiç kimseye ?haksız rant sağlamayacağız? şehrin planlaması sonucu ortaya çıkan rant, sebepsiz zenginleşmeye yol açmayacak rantın şehre katkısı sağlanarak toplumsal refahı artıracağız.

? Her konuda ?Adil olacağız? Adalet anlayışımız; Kendimiz için istediğimizi halkımız için isteyecek; Kendimiz için istemediğimizi halkımız içinde istemeyeceğiz.

? Herkesin derdi ile dertleneceğiz, ?halkımız ile bütünleşeceğiz? vatandaşımızın ne derdi olursa olsun ?Bu bizim görevimiz değil´ demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz...

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR