Bakan Selçuk; ?Belediyemizin Projelerine Destek Vermeye Hazırız?

Bakan Selçuk; ?Belediyemizin Projelerine Destek Vermeye Hazırız?

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

?Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları? programına katılmak üzere Aksaray´a gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aksaray Belediyesini de ziyaret etti. Bakan Selçuk, Aksaray Belediyesinin eğitim ve kültür projeleri başta olmak üzere her projesine destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un Aksaray´da ilk ziyareti 26 Haziran´da Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, terör örgütü PKK/YPG´li teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mikail Candan´ın Bağlıkaya Beldesinde baba ocağını oldu. Bakan Selçuk, şehit babası Raşit Candan ve Şehit annesi Ümüş Candan´a taziye dileklerini iletti. 

Eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve aynı zamanda planlamak üzere Aksaray´a geldiğini açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, işadamları, hayırseverler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi ve ardından Aksaray Valiliğini ziyaret etti.

Bakan Selçuk, Valilik´ten sonra Aksaray Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, meclis üyeleri ile birlikte Bakan Selçuk´u karşıladı. Bakan Selçuk, Aksaray´da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bakanın ziyaretine Aksaray Valisi Ali Mantı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ´da eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile bir süre görüştü. Başkan Dinçer, projeleri hakkında bakana brifing sundu. Hayata geçirmeyi düşündüğü projeler ve hizmetlerinden bahsetti. Bakan Selçuk, Aksaray´ın genç aynı zamanda dinamik bir belediye başkanına sahip olduğunu söyleyip, belediyenin projelerine destek vereceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretin anısına Bakan Selçuk´a hediye takdim etti. Bakan Selçuk, belediye ziyaretinden sonra Aksaray Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleşen ?Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları? programına katılarak eğitimcilerle görüş alış verişinde bulundu. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR