ATSO BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KULAK’TAN MİLLİ EĞİTİME TEŞEKKÜR

ATSO BAŞKAN YARDIMCISI AHMET  KULAK’TAN MİLLİ EĞİTİME TEŞEKKÜR

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

ATSO BAŞKAN YARDIMCISI KULAK’TAN MİLLİ EĞİTİME TEŞEKKÜR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Tekstil Sektöründeki kalifiye eleman sıkıntısının önüne geçmek amacıyla TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılacak olan Moda Tasarım Teknolojisi alanında Hazır Giyim Makinacılığı bölümünden dolayı Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz güm içerisinde ATSO’nun ev sahipliğinde Vali Aydoğdu Başkanlığında düzenlenen İl İstihdam Kurulu Toplantısında Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın TOBB Meslek Lisesinde Tekstil Sektörüne yönelik Moda Tasarım Teknolojisi alanında Hazır Giyim Makinacılığı bölümünün açılacağını dile getirmesi sektörde memnuniyetle karşılandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan ATSO Başkan Yardımcısı Kulak, yaptığı açıklama da “Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde hızla artan Tekstil Fabrikalarımızın en büyük sorunları arasında yer alan kalifiye eleman sorunu TOBB Meslek Lisesinde açılacak olan bölümle son bulacaktır. Yıllardır mücadele verdiğimiz ve dile getirdiğimiz kalifiye elaman sorunu tekstil sektöründe ortadan inşallah kalacaktır. Okulumuzun bölümünde okuyan ve mezun olan öğrencilerimiz sektörümüzdeki fabrikalarda rahatlıkla istihdam edilecektir. Bizlerin bu sorununa çözüm bulan ve sektörümüzün en büyük sorununu ortadan kaldırmayı amaçlayan Moda Tasarım Teknolojisi alanında Hazır Giyim Makinacılığı bölümünün açılmasından dolayı başta Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu olmak üzere Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Dedi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR