ANKARA’DAKİ AKSARAYLILAR İL PROTOKOLÜYLE İFTARDA BULUŞTU!!!

ANKARA’DAKİ AKSARAYLILAR İL PROTOKOLÜYLE İFTARDA BULUŞTU!!!

Aksaray Haber,Salihler şehri gazetesi,Aksaray Haberleri

56000 Aksaraylının yaşadığı Ankara’da 2018 ‘de ” Başkent Ankara’da yaşayan Aksaraylılar platformu” ismiyle kurulan ve kurulduğu yıldan itibaren birçok konuda yapılan fakat Pandemi nedeniyle ara verilen etkinliklere Perşembe günkü iftar yemeğiyle yeniden start verildi.

    Ankara’daki Bürokrat ve çeşitli iş kollarında çalışan Aksaraylıların bilinmesiyle çeşitli etkinliklerle ilimiz bürokrasisiyle Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle bir araya gelerek memleketimizin dert ve sıkıntılarının tespiti ve tespit edilenlerin  çözümünün sağlanması gayesiyle kurulan ve ilk faaliyetini 2018 Ramazan İftarıyla başlayan ”Başkent Ankara’da Yaşayan Aksaraylılar Platformu” Pandemi nedeniyle ara verilen iftar programının 3. Süyle çalışmalarına kaldığı yerden başladı.
    Aksaray’dan Vali Hamza Aydoğdu, eski Elazığ Valisi Mülkiye Baş Müfettişi hemşerimiz Erkaya Yırık, hemşerimiz Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ayhan Erel Ramazan Kaşlı,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, eski Milletvekilleri Mahmut Öztürk, Nevzat Palta Osman Ertuğrul, Ak Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy, MHP il başkanı Mustafa Çölkesen, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen.
    Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş,, Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli ve Bağlıkaya Belde Belediye başkanı Dursun Eser.
   Ak Parti merkez ilçe ilçe başkanı Hamza Aktürk, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri birliği başkanı Mahmut Aktürk’ünde katıldığı iftar yeğinde yüzlerce hemşerimiz bir araya geldi.
AKSARAY’LILAR PLATFORMUNUN 3.İFTARI AKSARAYLI HAS DÖNERİN ANKARA ŞUBESİNDE VERİLDİ
 Pandemiden sonra ” Başkent Ankara’da yaşayan Aksaraylılar Platformu” tarafından yapılan kurumun 3. İftarının bir özelliği de bu toplantının Aksaray merkezli ve Aksaray’da birçok şubesi bulunan iş insanı hemşerimiz Çapan Demirci’nin sahibi olduğu HAS Döner’in Aksaray ili dışındaki ilk olan Başkentte açılan lokantasında verilmesi oldu.
   Yemeğe Ankara’dan hemşerilerimiz Aksaray’ın il olmasının baş mima9rı Mehmet Altınsoy’un eşi Latife Altınsoy, C. Savcısı Ali Yeldan Yargıtay Üst Kurul Yılmaz Karaboduk, Mehmet Özdemir ve eşi, Ankara Belpa Genel Müdürü katıldı.
   İftara Kastamonu Valisi Avni Çakır, Yargıtay’dan Ramazan Ülger ve Mehmet Öztunç ve birçok hemşerimiz tarafından da tebrik telgrafları gönderildi.
KATILIMCILAR TEŞEKKÜR EDEN DABANLI YENİ ÇALIŞMALARA START MÜJDESİ VERDİ.
 İlimizde göreve geldiği günden şimdiye kadar akla gelen her konuya parmak basan ve çözümler üretilmesini sağlamasından dolayı toplantıya katılanların odak noktası Vali Aydoğdu oldu.!!!
   Aydoğdu konuşmasında “Kalbine bu şehri oturtmuş Aksaraylı hemşerilerimizle iftar açmanın mutluluğunu yaşadık.” şeklinde duygularını özetlerken Platform Başkanı Ahmet Dabanlı ve ekibine teşekkür ederek Aidiyet ve vefanın çok güzel bir örneğine şahit olunduğunu belirterek Aksaraylıların büyük bir aile olduğunu belirtti
   2018’den itibaren Aksaray ilinin dert ve sıkıntıları ile ihtiyaçlarının yanında başkentte bulunan tüm Aksaraylıların sahip oldukları maddi ve manevi potansiyelinde en iyi şekilde değerlendirilmesi için uğraşan platform başkanı Ahmet Dabanlı konuşmasında ara verilen etkinliklere start verme sözü verdi.
    Dabanlı yaptığı konuşmada öncelikle Aksaray ve Ankara’dan katılan bürokratlara teşekkür ederek “Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler.
   Uzun bir aradan sonra bir araya geldik.
   Biraz acemilikler oldu. Ankara’da yaşayan 56 bin kişiden 250 kişiydik.
   Daha ulaşmamız gereken çok hemşerimiz var.” dedi.(Haber Ali Genç,) Fotoğraflar Platform



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR