ALKANDAN ZİYARETLERE DEVAM

ALKANDAN  ZİYARETLERE DEVAM

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

31 Mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran MHP seçmenler tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşıyor. MHP adayı Sefer Alkan´ı bağrına basan seçmenler; ?Kararımız Cumhur, tercihimiz MHP ile Sefer Alkan" dediler.
Aksaray´ı ehline emanet edeceklerini ifade eden vatandaşlar; " 5 yıldır kapımızı çalmayan, bizleri seçimden seçime hatırlayan, bir gün olsun bizlerin sesine kulak vermeyenlere, bizler de sandıkta gereken cevabı vereceğiz. Elbette oyumuz Cumhur olacak. Ama tercihimiz MHP´dir. Allah´ın izniyle Cumhur ittifakının kanadı MHP´ye, 3 Hilal ile Sefer Alkan´ı başkan yapacağız. Aksaray´ın sorununu yerinde bilen ve vatandaşı düşünen, halkın içinde yer alan, Aksaray´ın gelişimi için gerçek projelerini gördük. Projelere bakıldığı zaman bu göreve layık olarak Aksaray için Cumhur için oyumuzu MHP´ye vererek Sefer Alkan´ı Belediye Başkanı yapacağız. Aksaray´ın kaybettiği 5 yılını Sefer Alkan ile tamamlayacağını ve daha da ileriye gideceğini görüyoruz. Sefer bizden Zafer Allah´tan" dediler.
?Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız?
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray belediye başkan adayı Sefer Alkan ise " Allah´ın izniyle Aksaray Belediye Başkanlığı´nı kazandığımız takdirde birlikte el ele vererek şehri birlikte yöneteceğiz. Bizim tek Sevdamız Aksaray´dır. Aksaray´ın hak ettiği hizmeti hep birlikte kazanacağız. Göstermiş olduğunuz desteklerden ilgiden ve vereceğiniz oydan asla pişman olmayacaksınız. Bizlere destek verenlerin başlarını öne eğdirmeyeceğiz. Bu zorlu yolda görüyoruz ki gönüller hazır. Bizimle beraber olduğunuz için ve Cumhur ittifakının kanadı olan üç Hilal´e Gönül verdiğiniz için teşekkür ederim? ifadesine yer verdi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR