AKSARAYSPORUN ANTALYA KAMPI BİTTİ.

AKSARAYSPORUN ANTALYA KAMPI BİTTİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3 .lig 4. Grupta şampiyonluk hedefleyen siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor’da Yönetim ara transferde takımın eksik görülen noktalara gerekli transferleri yaptı. İlk devre sonunda Cüneyt tiryakinin gönderilmesi ile takımın başına getirilen Cem Kavçak nezaretinde 10 günlük Antalya kampının yanında Daha ofansif ve koşan bir takım oluşturmak için Cem Kavçak’ın raporu doğrultusunda transferler gerçekleşti.

Siyah beyazlılarda ilk devre Şevket Güngör, Burak Emre Kayan, Ahmet Can Arık ile yollar ayrıldı.

Siyah beyazlılar ara transfer dönemini en iyi şekilde noktalamak için kadrosuna TFF 2.lig tecrübesi olan isimlerin yanında genç oyunculardan oluşan 7 yeni ismi dahil ederek kadrosunu güçlendirdi.

Siyah-Beyazlı yönetim, ara transfer çalışmalarında 2. lig ekiplerinden Pendikspor’dan sağ kanatta oyuncusu 30 yaşındaki Ercüment Eray Ataklı, Elazığspor’dan 24 yaşındaki stoper Onur Alsu, Manisa Fk’dan kiralık olarak 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Faruk Çalışkan,  3. Lig ekiplerinden ise Diyarbekirspor’dan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Alpay Cin, Düzcespor’dan 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Batuhan Tekin, Belediye Kütahyaspor’dan 26 yaşındaki eski orta saha oyuncusu Serhat Velioğlu ve son olarak Tokatspor’dan 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bayram Büstaç’ı kadrosuna dahil etti.

KAVÇAK “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HEDEFİMİZE MUTLAKA ULAŞACAĞIZ”

Kamp süreci ve transferler hakkında bilgi veren teknik adam Cem Kavçak , Antalya kampın verimli geçti. 10 gündür futbolcularımız teknik ekibimiz nezaretinde yoğun bir mesai harcadı. Futbolcuların performansları bizleri mutlu etti.

Kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynadık. Her oyuncumuzu görmek adına bütün oyuncularımıza şans tanıdık. Antalya kampını tamamladık ve Pazar günü Antalya’dan ayrılacağız. Futbolculara 2 gün izin verip çarşamba günü lig mesaisi için çalışmalarımıza Aksaray’da yeniden başlayacağız.

Kamp çalışmalarının yanında ara transferlerde ise ekibim ile ilk devre maç kayıtlarını izleyerek eksik olduğumuz mevkilerin üzerinde çalışıp ona göre transferlerimizi yaptık.

Şunu belirtmek isterim ki tecrübeli oyuncuların yanında genç oyuncular ile de kadromuzu güçlendirdik.

Hem yönetim kurulumuz hem biz teknik ekip olarak transfer yapmış olmak için transferler yapmadık. Transfer çalışmalarımızda verimli geçti. Giden oyuncularımızın yerini daha kaliteli, koşan ve savaşçı isimlerle doldurduk. Yeni transferlerim lige kadar daha çok çalışıp eksiklerini kapatıp hazır olacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Aksarayspor ailesi olarak taraftarımızın arzuladığı şampiyonluğu sezon sonu elde etmek için bütün camia olarak bütünleşip, birlik beraberlik içerisinde ulaşacağız. dedi. 



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPORUN ANTALYA KAMPI BİTTİ.

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR