Aksaraysporun Serüveni

Aksaraysporun Serüveni

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray 1980´lı yıllarda başlayan profesyonel lig serüveninde 2003 yılında çıta yükseltip 2. lige çıkan bir şehir takımı vardı.

Ancak başarı çıtası kısa sürdü önce 2006 yılında 2. lig 2009 yılında ise profesyonel lig serüveni yerine amatör heyecana bıraktı.

2010 yılında başlayan Bölgesel lig heyecanı ile 68 Yeni Aksarayspor ile 2013 yılında yeniden profesyonel lig heyecanı başladı Ali Karakuş başkanlığında takım giydirilmiş otobüsüne de kavuştu. Şehrin talihsiz bahtı ile Ali Karakuş takımı devredince 2015 yılında yeniden Bölgesel amatör lig düştü. Profesyonel Hasreti 2019 yılı mayıs ayında Aksaray Belediyespor ile sona erdi..

Şehrin profesyonel lig özlemi bitti. Ancak şehrin tanıtımında büyük rol üstlenen şehrin futbol takımın otobüs hasreti bitmedi. TFF. 3 .lig 1 .grupta Türkiye´yi gezen 10 bin km deplasman yolculuğu yapan Aksaray Belediyespor´un bir takım otobüsünün bile olmaması önemli bir eksiklik olarak göze çarptı.

Aksaray´ın en önemli marka değerlerinden futbol kulübü Aksaray Belediyespor için kulüp ve kent yöneticilerinin bu önemli eksiğin giderilmesi kulübe yakışan bir otobüsü tahsis edilmesi için gerekli adımları atmaları bekleniyor. Şehrin tek profesyonel kulübü Aksaray Belediyespor´un sıradan bir otobüs yerine, siyah beyazlı renkler ile giydirilip güzel bir otobüse kavuşması ümit ediliyor. Deplasman yollarında Anadolu´nun parlayan yıldızı Şehr-İ Süleha Aksaray için önemli bir tanıtım aracı ve futbolcular içinde önemli derecede motivasyon kaynağı olması beklenen takım otobüsü için kulüp adına büyük bir eksiklik olarak görünüyor. Futbol ailesi, spor dünyası ve siyah beyaz sevdaya gönül vermiş taraftarlar Aksaray Belediyespor´u havaya sokma adına ve şehrin tanıtım aracı olma adına büyük önem arz eden takım otobüsünün hayata geçirilmesi için tüm kent büyüklerini ve siyasilerin harekete geçmeleri bekleniyor. 

Aksaray Portal- Bayram Aksu



Anahtar Kelimeler: Aksaraysporun Serüveni

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR