Aksaraysporun Erzincan Maçları Tarihçesi

Aksaraysporun Erzincan Maçları Tarihçesi

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Müstakil Atletizm Pisti Sahası stadyumunda oynanacak mücadeleyi Tekirdağ bölgesinden hakem Mehmet Ali Özer yönetecek. Aslen Erzincanlı olan eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım´ında zorlu mücadeleyi izleyeceği öğrenildi.

Siyah beyazlı temsilcimiz son 16 yıl içerisinde 6 kez karşı karşıya geldiği Erzincan takımlarına karşı ezici bir üstünlük kurdu. Siyah beyazlı temsilcimiz Erzincan ekibi karşısında 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve sadece 1 kez sahada yenilgi aldı. Yenilgi aldığı maç ise 2014-2015 sezonunda iç sahada aldı. Erzincan takımına karşı 6 gol atarken kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Erzincan ekibi ile 2003-2004 sezonunda başlayan rekabette 1-0 ve 0-0´lık skorlar ile sahadan ayrıldı. 2004-2005 sezonunda ise 2-0 ve 0-1´lik skor elde etti. 2014-2015 sezonunda ise Erzincan takımlarına karşı 1-2 ve 1-1´lik sonuçlar ile galibiyet alamadığı bir sezonu geride geçirdi.

Siyah beyazlı temsilcimiz maç hazırlıklarını bugün teknik direktör Cem Kavçak nezaretinde yapacağı taktiksel çalışma ile tamamlayacak. Erzincan deplasmanı için bugün (cuma) saat 24:00´da karayolu ile gidecek. Takımda Şile maçında ayak bileğinden sakatlanan golcü futbolcu Hakan Akman´ın tedavisinin devam ettiği ancak forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Sakatlıkları nedeni ile Hakan Akman kaleci Barış Başkan ve yeni bebeği olan ve teknik heyet rafından izin verilen Ali Serin´in forma giyemeyecekleri öğrenildi. Erzincan´a ekibi ligde ilk hafta Serik karşısında aldığı mağlubiyetin ardından son 7 hafta yenilgi yüzü görmedi. Rakibini çıkışını durdurmak isteyen siyah beyazlılar Erzincan´dan puan ve puanlar ile dönmeyi hedefliyor.

Aksaray Portal- Bayram Aksu



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR